Steinvokteren

av (forfatter), Kazu Kibuishi (illustratør) og Olav Bjørge (oversetter).

Fontini 2015 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.88 (57 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Torill Elisabeth Revheims eksemplar av Steinvokteren

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Barn&Ungdomsbøker

Lesedato

2020

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Faren til Emily dør i en dramatisk bilulykke, og resten av familien overlever bare så vidt.

Etter noen år må Emily, moren og lillebroren Navin flytte inn i oldefarens hus på landet for å spare penger. Blant oldefarens merkelige oppfinnelser og tegninger, finner Emily en amulett som hun knyter rundt nakken. Samtidig beveger noe seg i skyggene i biblioteket, og på kvelden hører de merkelige lyder fra kjelleren.

Moren til Emily ber dem vente mens hun forsøker å finne ut hva det er. Emily hører et skrik. Hun tar med seg lillebroren og går ned, men så løser kjellertrappen seg opp like under dem, og de ramler inn i en annen verden: Alledia.

Et blekksprutliknende monster har fanget moren. Ved hjelp av amuletten drar Emily og broren på en ekspedisjon for å redde henne. Amuletten viser seg å kunne gi Emily enorme krefter hvis hun bare lærer seg å styre den. Hun møter sin oldefar, og de merkelige og sjarmerende robothjelperne hans. Så setter de ut på en farefull og dramatisk reise for å finne moren, og for å redde Alledia.

Amuletten er en utrolig spennende og vakker lettlest-serie. En fortelling om modige barn, merkelige skapninger og kampen mot det onde.

Bokdetaljer

Forlag Fontini

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788293346180

EAN 9788293346180

Serie Amuletten (1)

Genre Manga Fantasy Spenning

Språk Bokmål

Sider 185

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

14 28 10 4 1 0

Bokomtaler

Denne boka har vi nylig tatt inn i biblioteket der jeg jobber, nå i lunchen tenkte jeg å begynne å lese litt i den. Da lunchen var over, var også siste side lest. Her er det en drivende handling, flotte tegninger og sterke farger. Jeg var fanget fra første til siste side.

Emily, broren og moren flytter inn i et gamelt hus langt ut i "ødemarken", huset har tilhørt oldefaren til Emily. I huset kommer hun over en amulet. Dette er starten på et episk eventyr for familien. Moren blir fanget av et bleksprutlignende monster, Emily og broren drar ut i en ukjent verden for å redde henne.

Tegneserieboka har flotte fargesterke tegninger. Det er lite og ganske enkel tekst. Passer perfekt for barn 10-12 års alderen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende og lettlest tegneseriebok. Anbefales for barn som sliter med å motivere seg for bøker med mye tekst. Illustrasjonene er utrolig flotte og historien har et godt tempo. Jeg må innrømme jeg koste meg med denne jeg også. Ble ferdig med boken på en time.

Dette er omtalen til min 9 år gamle datter:
Jeg synes at boka var spennende. Jeg synes tegningene var kule og spennende. Jeg likte handlingen siden den skjer i en fantasiverden der alt kan skje, og jeg levde meg inn i denne fantastiske verden. Jeg gir terningkast 5. HJERTELIG HILSEN ANGELIKA.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nydelig og klassisk grafisk roman som handler om det alle store bøker handler om: Kampen mellom det gode og onde, og den redselen man føler når man velger å slåss. Tegningene er har et snev av Japan over seg, men er ikke manga. Jeg er jo også så gammel at jeg synes den miksete stilen med mye brushing er ganske moderne (den er ikke det altså, bare jeg som opplever det slik humre )
Fra boken

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende, actionfylt, lettlest og nydelige illustrasjoner!
Gleder meg til fortsettelsen!! :D
Fantacy tegneserie fra 10 år og oppover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Denne listen inneholder 100 utvalgte tegneserier som ingen av oss har lest/fullført før, og som vi av ulike grunner finner verdt å bruke tid på, i håp om å få et større og grundigere innblikk i tegnseriens sfære. Rekkefølgen er i utgangspunktet tilfeldig, men bøkene vil rangeres etterhvert som vi får lest dem.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker jeg kan snakke om når jeg har klassebesøk fra 6.klasse


Godt sagt! (3) Varsle Svar

En liste over bøkene jeg har lest i 2015. Som barn- og ungdomsbibliotekar går det mye i bøker som passer for den gruppen.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

De 10 mest populære bøkene for barn på Tysvær folkebibliotek 2017


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker i samme gata som "Amuletten" av Kazu Kibuishi


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er listen listen for Leseutfordringen på Facebook - 12 bøker


Godt sagt! (0) Varsle Svar