Igår var jeg på månedens handletur til Sverige, så da ble det inget innlegg fra meg først. Siden gårsdagen sto i handlingens tegn fikk jeg kun lest et kapitel i Drager - mellom myte og virkelighet mens jeg ventet på at Bjørn med bilen og medhandler Roy skulle komme og hente meg.
Leser videre på den i helgen, og så skal jeg se om jeg blir ferdig med/kommer meg litt videre i Steinens gåte - en spenningsroman om Kensington-steinen siden jeg ikke fikk fornyet den, dvs at noen andre har reservert den.
Er en tur på biblioteket nå for å hente 2 bøker jeg hadde reservert, The House on Cold Hill av Peter James som skummel Halloween lesing og Norsk attraksjon - guiden til det du ikkje finn i guideboka bare fordi den så morsom ut, så på programmet når det gikk på TV.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

God fornøyelse med et mangfoldig utvalg bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye