Jeg ønsker bare å si fra at jeg trekker meg fra denne felleslesingen. Jeg har hatt stor glede av dette nettstedet, men slik forholdene har utviklet seg, er det mer frustrasjon enn glede. Dette gjelder ikke spesielt for lesesirkelen. Takk for innsatsen Kjell og andre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 22 svar.

Det var leit å høre Lillevi. Jeg har vært med deg her inne i flere år og har hatt stor glede av all din kunnskap.
Håper du er tilbake igjen etter en pause.
Ønsker deg en flott sommer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gudbedre for et "drama!" Kan ikke folk bare lese bøker, nyte livet og (helt gratis) ignorere de man føler for å ignorere. Hvor forbanna vanskelig kan det være?

Forøvrig morsomt at denne "dramatikken" kommer opp i en tråd som handler om Bjartur og hans strev. Les og få litt perspekiv folkens. Gud som jeg misunner dere som leser dette underverket av en bok for første gang!

Kent - som ikke har noen planer om å forlate nettsiden, og helt ignorere de som nå tror jeg er ute etter å "ta" de.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Lenge siden du leste Sin egen herre?
Du kan gjerne komme med innlegg og delta i diskusjonen. Dersom du ønsker det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Innledet sommerferien i fjor med denne boka da jeg visste at jeg senere i løpet av sommeren skulle til Island. Boka føk opp på topp-tre-lista mi over bøker jeg har lest, og det ble derfor helt naturlig å besøke Laxness' hjem da jeg var der. Etter det har jeg samlet det meste av hva som på norsk er utgitt av den islandske dikterhøvding.

Kommer til å følge spent med på diskusjonen(om boka!) videre og komme med innspill om jeg kan.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Da jeg var på Island, ca 17 år siden, hadde jeg aldri hørt om Laxness, så heldig du er som fikk sett hjemmet hans. Etter å hatt stiften bekjentskap med han, og begynt på denne boken, bøyer jeg meg bare i støvet! Men skulle gjerne heller hatt likt å bøyd meg i støvet utenfor hans hjem;-), så det spørs om ikke det må bli en ny Islands tur! Fantastisk magisk øy forresten!
Jeg kommer også til å gå på leting( i mine vanlige bruktbutikker), og jeg skal garantere deg, jeg skal lete til jeg blir blå i hodet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjenner dere ikke så godt ennå, da jeg er et relativt nytt medlem i denne lesesirkelen. Synes likevel det er synd at du ikke lenger vil være med, da jeg synes du bidrar med mye positivt og interessant i diskusjonene. Hadde også sett frem til å lese "Til fyret" sammen med deg og noen flere. Kutter du ut nettstedet for godt, eller er det lov å håpe på at du returnerer igjen over sommeren? :)
Ønsker deg uansett en riktig god sommer :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Dette var leit, Lillevi, men håper likevel at du blir med og deltek i diskusjonar om litteratur som kan engasjere oss "bokelskere" på ulikt vis.
Du skal iallfall vite at eg set stor pris på innspela dine :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Lillevi, sørgelig! Men, jeg forstår deg. Og siden vi er på linje med mye av årsaken til dette, benytter jeg anledningen til å gjøre det samme. Jeg avslutter noe som var meg kjært, lenge. Men.... All min forståelse og sympati til deg. En av de virkelig store støttespillerne her inne! I det jeg for egen del følte det var slutt for meg under en annen felleslesing synes jeg det er ok å avslutte mitt forhold til nettstedet her, fordi Kjell er en av dem som har gjort mye riktig for å holde det på det litterære plan. Og det skal du ha takk for, Kjell !
En spesiell takk til Karin Jensen som inviterte meg inn her for over fire år siden. Og en takk til mange andre jeg har greid å stå på god fot med. Tusen takk for meg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg skal prøve å være saklig med deg, velkommen tilbake forresten. Ser du mottar mye heder og ære, og stolt takker og bukker.
Her skriver du til Lillevi at du er på lik linje mye av årsaken, og årsaken er jo meg, som du har skyldt på før!! Rolf er du ikke en mann, at du tør å begynne en ny hetsing mot meg. Jeg ser at du har vært smart å fjerne de stygge kommentarene du skrev til meg, der t.o.m Kjell måtte minne deg på at vi holdt på med en felleslesning. Jeg kan også nevne andre du har skrevet ufine kommentarer til, men du hadde slettet alt. Men hvis noen av dere mine tvilere ikke tror det så kan dere gå inn på felleslesningen av boken" hva jeg betyr" mine kommentarer står der, og også lillevi og kjell sin! Og tenk da ba jeg deg om en unnskyldning, og hvor mange ganger har jeg sendt deg private meldinger etter det??? Og du hadde ikke fortjent den engang, jeg fikk på den tiden mange private meldinger, som sa at jeg hadde vært raus, og at det var ikke meg som gjentatte ganger skulle bedt på mine knær!! Så Rolf du som er så fantastisk, tør du ikke vise også et lite snev av hvem du også kan være??Utrolig feigt og atter en gang oppføre seg som en kjerring, og kaste seg på hetsingen av meg atter en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Lillevi,
Det var leit å høre at du trekker deg fra denne felleslesingen, og tolker jeg deg riktig gjelder det også lesesirkelen (og bokelskere.no?). Veldig beklagelig.
Tusen takk for gode innlegg, bokanmeldelser, diskusjoner og terningkast.
God sommer :-)

Vennlig hilsen Kjell

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bare helt kort, Kjell.
Mitt utgangspunkt var kun å trekke meg fra felleslesingen av Vår egen herre. Når jeg ser hvilke heftige reaksjoner det har avstedkommet, skjønner jeg at jeg har stukket hull på en verkebyll. Nå tar jeg en lang pause. Mitt håp og ønske er å kunne komme tilbake til høsten. Så, svar på dine spørsmål kommer da.

Med takk og ønske om en god sommer.
Vennlig hilsen Lillevi

Godt sagt! (7) Varsle Svar

God sommer, Lillevi - i smulere farvann og mildere klima! Håper vi møtes igjen til høsten med nye, givende dialoger om bøker og relaterte emner. Du er en ressursperson jeg nødig vil unnvære her inne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt å lese, Lillevi, at du ikke tenker å bli helt borte - du har bidratt til så mange gode diskusjoner her inne, og er alltid saklig og konstruktiv. Et hyggelig innslag på nettstedet her, så du etterlater deg et stort tomrom mens du tar den pausen!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hei,
det var godt å høre.
Verkebyller er til for å stikkes hull på. Om det hjelper, er jeg ikke helt sikker på.
Tror det er flere av oss som trenger en lang pause.
Så da håper jeg du blir med til høsten.

Venter spent på svar på mine spørsmål. Til høsten.
Uansett, du er hjertelig velkommen til å være med videre.

Ha en ypperlig sommer, Lillevi

Vennlig hilsen Kjell.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Leit å høre Lillevi, men jeg forstår, og går med noen av de samme tankene selv. Dette nettstedet har vært en stor del av livet mitt i mange år og i vanskelige tider, men gleden har blitt borte.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Å nei, Lillevi

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Nei ...!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er synd. Jeg har hatt denne ubehagelige følelsen av en slags lettelse over å slippe unna, samtidig som du har fått en krenket vrede rettet mot deg, og jeg synes ikke det har vært greit, men jeg har vært for feig til å si fra tidligere. Du skal vite at jeg setter pris på dine innlegg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det synes jeg er veldig leit, Lillevi. Du har vært en god diskusjonspartner og bidragsyter, men jeg skjønner din frustrasjon.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H Hoel