Bare helt kort, Kjell.
Mitt utgangspunkt var kun å trekke meg fra felleslesingen av Vår egen herre. Når jeg ser hvilke heftige reaksjoner det har avstedkommet, skjønner jeg at jeg har stukket hull på en verkebyll. Nå tar jeg en lang pause. Mitt håp og ønske er å kunne komme tilbake til høsten. Så, svar på dine spørsmål kommer da.

Med takk og ønske om en god sommer.
Vennlig hilsen Lillevi

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

God sommer, Lillevi - i smulere farvann og mildere klima! Håper vi møtes igjen til høsten med nye, givende dialoger om bøker og relaterte emner. Du er en ressursperson jeg nødig vil unnvære her inne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt å lese, Lillevi, at du ikke tenker å bli helt borte - du har bidratt til så mange gode diskusjoner her inne, og er alltid saklig og konstruktiv. Et hyggelig innslag på nettstedet her, så du etterlater deg et stort tomrom mens du tar den pausen!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hei,
det var godt å høre.
Verkebyller er til for å stikkes hull på. Om det hjelper, er jeg ikke helt sikker på.
Tror det er flere av oss som trenger en lang pause.
Så da håper jeg du blir med til høsten.

Venter spent på svar på mine spørsmål. Til høsten.
Uansett, du er hjertelig velkommen til å være med videre.

Ha en ypperlig sommer, Lillevi

Vennlig hilsen Kjell.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

AnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieTove Obrestad WøienTralteHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinBjørn SturødReadninggirl30Anniken Røilbeaverkriek