Lenge siden du leste Sin egen herre?
Du kan gjerne komme med innlegg og delta i diskusjonen. Dersom du ønsker det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Innledet sommerferien i fjor med denne boka da jeg visste at jeg senere i løpet av sommeren skulle til Island. Boka føk opp på topp-tre-lista mi over bøker jeg har lest, og det ble derfor helt naturlig å besøke Laxness' hjem da jeg var der. Etter det har jeg samlet det meste av hva som på norsk er utgitt av den islandske dikterhøvding.

Kommer til å følge spent med på diskusjonen(om boka!) videre og komme med innspill om jeg kan.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Da jeg var på Island, ca 17 år siden, hadde jeg aldri hørt om Laxness, så heldig du er som fikk sett hjemmet hans. Etter å hatt stiften bekjentskap med han, og begynt på denne boken, bøyer jeg meg bare i støvet! Men skulle gjerne heller hatt likt å bøyd meg i støvet utenfor hans hjem;-), så det spørs om ikke det må bli en ny Islands tur! Fantastisk magisk øy forresten!
Jeg kommer også til å gå på leting( i mine vanlige bruktbutikker), og jeg skal garantere deg, jeg skal lete til jeg blir blå i hodet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieTove Obrestad WøienTralteHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinBjørn SturødReadninggirl30Anniken Røilbeaverkriek