Innledet sommerferien i fjor med denne boka da jeg visste at jeg senere i løpet av sommeren skulle til Island. Boka føk opp på topp-tre-lista mi over bøker jeg har lest, og det ble derfor helt naturlig å besøke Laxness' hjem da jeg var der. Etter det har jeg samlet det meste av hva som på norsk er utgitt av den islandske dikterhøvding.

Kommer til å følge spent med på diskusjonen(om boka!) videre og komme med innspill om jeg kan.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da jeg var på Island, ca 17 år siden, hadde jeg aldri hørt om Laxness, så heldig du er som fikk sett hjemmet hans. Etter å hatt stiften bekjentskap med han, og begynt på denne boken, bøyer jeg meg bare i støvet! Men skulle gjerne heller hatt likt å bøyd meg i støvet utenfor hans hjem;-), så det spørs om ikke det må bli en ny Islands tur! Fantastisk magisk øy forresten!
Jeg kommer også til å gå på leting( i mine vanlige bruktbutikker), og jeg skal garantere deg, jeg skal lete til jeg blir blå i hodet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineKristina Jernstrøm LyseboKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg GBerretMariaBookiacTanteMamie