Jeg syns også bøker uten illustrasjoner kan være vakre. Det forskjell på bakgrunn, og det er forskjell på bokstaver.
Fint og variert utvalg bøker. Det virker som om mange har lett for å velge ganske like bøker, det blir mindre å skrive om på den måten.
Selv skrev jeg om Kristianiabohemen. Kan ikke påstå at Syk kjærlighet var direkte lett å trenge gjennom som nittenåring...
Ja.
Å ja. Jeg er bare så vidt i starten av boka, men er helt bergtatt.
Såg det nye monumentet på Akershus; kva det skulle tyda, veit ikkje eg, det ser ut til at dei likar kjempekvinnor der i byen
Jeg kjenner på meg at jeg bare må ha et lesebrett etterhvert. Men jeg beveger meg ut i helt ukjent territorium og trenger hjelp av mer erfarne bokelskere... Hvilket er best? Hva bør man tenke på når man kjøper? Og hvor er det billigst?
Hm. Jeg anser meg selv som en humoristisk person, men denne treffer meg overhodet ikke. Irriterer meg over skrivestilen og har ikke vært i nærheten av å glise. Uff, kjenner jeg nærmer meg sur gammal kjerring her...
Ukjent og ukjent... Jeg er i alle fall veldig glad i "Minst" av Arne Berggren. En lun og morsom og fin lese sammen-bok.
Jada. Det er både morsomt og vanskelig, men ja. Jeg må jo det!
Bodil Vidnes-Kopperud har også utgitt bøker om adopsjon: Ønskejenta, Nora får en pappa og Nora blir storesøster.
Bra! Sjekk gjerne hylla mi med lese- og skrivebøker: http://bokelskere.no/lupinella/boksamling/?&hyllenummer=23903 :-)
På forfattersentrums nettsider finner du en del gode skrivekurs: www.forfattersentrum.no. Ellers er Merete Morken Andersens "Skriveboka" en flott bok hvis du vil lære mer om skriving.
Jeg har kost meg ordentlig med pingledagbøkene, og de er veldig lettleste selv om de er tjukke. Bra bøker!
Glenn Ringtvedts bøker heter Dreamteam - flott serie for sjetteklassinger. Ellers er det Knoterud, men de er kanskje litt barnslige. Bjørn Sortlands nye fotballserie om Bønna og B-laget har jeg ikke lest, men de kan også være aktuelle, tenker jeg.
Denne har jeg hatt SÅ lyst til å lese, og nå fikk jeg dobbelt så lyst!
Topp fakta-serien er lettfattelig og populær. Bjørn Ouslands bøker "Alt om ski", "Sydpolen" og "Nordpolen" er flotte, og det finnes en del faktaløver. Steffen R. M. Sørums bok om korsfarerne er fin, men kanskje litt tung for andreklassinger.
Tania Kjelsets "Juli" syns jeg hun bør lese. Hilde K. Kvalvågs bøker er gode, Jon Ewo og Sverre Henmo har også fine ungdomsbøker.
Annika Thors serie om en flyktningjente i Sverige på førtitallet gjorde stort inntrykk på meg. Det er flere bøker, og den første heter "En øy i havet".
Det er det beste: Å være i hendene på en god forfatter. En klok forfatter. Leste Netherland i desember, mens snøen falt her i Stavanger. Jeg setter i været de to tomlene jeg har for denne romanen.
Jeg syns denne ble aaaltfor lang, men jeg hadde kanskje litt feil forventninger. Ingen tradisjonell krim, nei, og dette er nok den Elizabeth George-boka jeg har likt minst.
Er ikke denne både flott og fæl? Illustrasjonene er mektige, stemningen er mildt sagt urovekkende.