Er ikke denne både flott og fæl? Illustrasjonene er mektige, stemningen er mildt sagt urovekkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Som voksen kan jeg sette pris på den, men ville ikke lest den for et barn. Jeg håper foreldre som kjøper og låner bøker leser gjennom bøkene før de leser dem for sine små. Har du lest den stripete kalven? Den er ekkel og merkelig. Faller også inn under kategorien "hva jeg ikke vil lese for barna mine"

Men jeg må si det at alle de andre bøkene til forfatteren av det første barnet på månen er utrolig bra! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig. Hos meg er det stort sett bare barna i 1. - 3. klasse som låner bildebøker, og jeg har inntrykk av de ikke fanger det fæle ved boka. De har rett og slett vanskelig for å fatte at moren sender ham ut i rommet og at han sannsynligvis ikke kommer tilbake igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var akkurat det jeg tenkte! Fikk litt sjokk da jeg kom til siste side egentlig, dette må jo være noe å få mareritt av.. Men godt mulig barna er tøffere enn meg! :) Liker den likevel godt, men er litt usikker på hvem jeg ville anbefalt den til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva