Jeg har lenge tenkt på dette med å skrive, men jeg sliter med struktur i teksten, og det ender alltid med at jeg gir opp en tekst. Det jeg lurer på er om noen vet om et bra skrive kurs enten på nett eller "i det virkelige liv"? Om det er det siste er det greit om kursene holdes ikke så langt unna Tønsberg.

:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 26 svar.

http://tekstforum.origo.no/

Dette er et tekstforum der du kan legge inn tekstene dine og få tilbakemeldinger. Ta en titt og finn ut om det er noe for deg.

Lykke til med skrivingen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh så bra! :) Det skal jeg sannelig prøve meg på :) Takk! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker er alltid bra, men hvis du veit at struktur er hovedproblemet ditt kan du jo ringe Forfattersentrum og spørre om de vet om kurs som ville være nyttige i forhold til akkurat det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det hadde nok ikke vært så dumt. Godt med bokelskere og mennesker som kan tenke i andre baner enn jeg selv gjør :) Takk for tips! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig med Linn; les en bok eller ti om skriveprosessen. SElv har jeg hatt mye glede av Jo Bech-Karlsens bok "Gode fagtekster". Selv om den tar for seg fag-essayet er det mye å hente for alle skrivende her. Forøvrig er jeg av de som ikke har sansen for skrivekurs, forfatterskoler o.l. Jeg tror på å finne sin egen stemme i størst mulig grad og lære selv det man trenger om komposisjon, stil, etc. Det viktigste er dog å skrive. Prøve seg fram, leke litt med teksten, skrive om, forkaste, kose seg.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips og råd! :) Da har jeg mye å kose meg med framover i form av lesing og skriving, og prøving og feiling! Og fag essay er mer enn brukbart siden jeg studerer for øyeblikket :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ta et år på Nansenskolen i Lillehammer da vel, på Skrivekunst, eller sjekk hva slags kurs de skal holde. Supre lærere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde sikkert ikke vært dumt, men det passer dessverre dårlig med livssituasjonen min for øyeblikket. Får se om noen år ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På forfattersentrums nettsider finner du en del gode skrivekurs: www.forfattersentrum.no. Ellers er Merete Morken Andersens "Skriveboka" en flott bok hvis du vil lære mer om skriving.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott! Takk! :) Tanken på at det finnes bøker om dette har faktisk ikke slått meg, men den blir nok kjøpt nå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra! Sjekk gjerne hylla mi med lese- og skrivebøker: http://bokelskere.no/lupinella/boksamling/?&hyllenummer=23903 :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig interressante bøker! :) Er du lærer? Så litt sånn ut på en del av bøkene :) Jeg legger deg til for det var mye spennende å følge med på :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://bokelskere.no/bok/om-kunsten-aa-lese-og-skrive/170794/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Anna Bella Jeg kan anbefale boka "Velkommen til språket" av Gro Dahle og Kristin Wold. Der er det mange oppvarmingsøvelser og tips til bruk for å komme igang og bli inspirert underveis i skriveprosessen. Har selv også vært på skrivekurs med Kjersti Wold. Hun er dyktig og inspirerende. Legger ved link til hennes hjemmeside: http://kjerstiwold.no/kw/

Lykke til! -Ingjerd :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har vært inne på hjemmesiden til Kjersti Wold og det var interessant :) Takk for tips :) Ser du er ny her. Dette er et fantastisk forum og jeg håper du vil trives her :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Hedvig! Takk for koselig velkomsthilden og tilbakemelding. Ja jeg er ny her og kløner litt rundt. Trodde jeg hadde svart deg igår, men fant det ikke igjen idag. Bokelskere virker som et fint forum. Har lagt deg til også :) Smil fra Ingjerd

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Hedvig! Så koselig tilbakemelding, takk :) Ja jeg er ny her og kløner meg fram, men synes dette ser veldig bra ut. Ser du vil følge meg og det vil jeg med deg og. Smil fra Ingjerd

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tips til nettside! :) Høres bra ut! Kjenner jeg gleder meg til å sette igang med dette, blir spennende og moro!

Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig! Jeg er ganske ny på dette forumet, men det er mye artig å fange opp her. Legger deg til så jeg kan følge deg framover :) -Ingjerd

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er virkelig det, oppdager stadig nye ting! Så hyggelig, da gjør jeg det samme :) Nettsiden var forresten veldig interressant! Skal følge med mer der, selv om jeg kanskje enda ikke har råd til kursa :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

skrivekurs

Godt sagt! (9) Varsle Svar

http://forfatterutvikling.no/

Har siklet en stund på dette kurset selv, men har ikke fått tatt det enda...så jeg vet ikke om det er så bra som de reklamerer med at det er. Men har selv lyst til å prøve. Driver å skriver på en roman selv, har kommet et stykke på vei...men tar sin tid for jeg gir opp underveis hele tiden for jeg er ikke noe flink med struktur og språk. Men jeg har tenkt som så at i første omgang så gjelder det bare å skrive et førsteutkast, en skisse, og når jeg har gjort det DA kan jeg begynne å stryke og rette over teksten min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gikk inn der og leste "Hvorfor velge oss". Der var det gramatikkfeil i første setning. Er du sikker på at dette er et seriøst kurs?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke sjekket det så nøye ut, så det vet jeg ikke, men jeg syntes det hørtes helt greit ut da jeg leste igjennom det, og de har jo garantier og angrerett hvis du ikke er fornøyd. Men samtidig så så jeg akkurat nå, da jeg satt å leste igjennom siden på nytt, at det spesialtilbudet dem reklamerer med under "hva koster det" har stått der i over ett år nå...så da kan man jo begynne å lure. Så jeg vil vel oppfordre til å studere kurset nøye og kanskje finne litt ut om hvor seriøst det er før man tar det. Det bør man vel gjøre uansett hvilket kurs man skal bruke pengene sine på, uansett om det ser troverdig ut ved første øyekast.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tips til nettside :) Skal sjekke den ut nuh! Og tar resten til meg som tips, så takk for det også :) Det er ikke lett å skrive.. men hadde jo vært moro å få til noe etterhvert! Lykke til med romanen din! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa