Så bra! Jeg venter også...
Erlend Loe? Muleum bør passe fint, og en av Kurt-bøkene kan jo også velges.
Ja, den er kanskje litt vel ambisiøs? Gjorde meg veldig nysgjerrig og klarte ikke helt å innfri. Likte veldig godt følelsen av boka i hånda og utseendet!
Jeg ligger som regel og leser, eller jeg sitter i gyngestolen. :)
Takk for tips :) ser den ligger ute på nett-tv.
Hva heter den dokumentaren?
Takk for tips! Her var det flere titler jeg ble nysgjerrig på.
Anne Franks dagbok kan være fin å lese i denne alderen. Knus av Liv Frohde er en bra bok, det samme er pingledagbøkene. Uglies er også bra. :-)
En fin liten illustrasjon til denne boka:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_BLggf-mqs&featur
Nettopp ferdig. Den siste delen av siste bok dro seg opp igjen, synes jeg, i store deler av USA-delen synes jeg ikke det har fungert godt disse to siste bindene. Men jeg likte slutten veldig, veldig godt, i likhet med bøkene 2-5.
Enig. Jeg ble ikke fornøyd med metaaspektet her, og synes det fallt langt når han drar seg selv inn i serien.
Takk!
Jeg har prøvd, men havnet i en slags kø? Tar gjerne imot teskjesvar her...
Det fins hundrevis av forfattere i Norge, men bare et fåtall av disse kan leve av det alene. Som regel tar det tid å bygge opp et forfatterskap, de aller færreste har suksess fra første bok.
Jeg har lest noen nye bøker, og får ikke treff på dem, er det sommerferien som gjør at det er litt etterslep?
Jeg blir nesten rastløs om jeg bare leser en bok. Liker å ha flere på gang, en på nattbordet, en som er enkel å græbbe på kjøkkenet, en i veska i tilfelle jeg må vente et eller annet sted.
Joda, jeg har hatt en fargesortering og syntes egentlig det var ganske stilig. Men da hadde jeg betydelig færre bøker enn nå... Skjønnlitteraturen er sortert tematisk, men langt fra helt systematisk. Bøkene henger sammen for meg på et eller annet plan, jeg har lest dem på samme tid, forfatterne er like gamle eller andre ting. Krim har egne hyller.
Barne- og ungdomslitteratur er sortert etter alder på målgruppa.
Jeg har lange, fine hyller som er snekret i rommet, og har egne hyller for biografier, kokebøker, historie, kunst og kulturhistorie, sosiologi og samfunnsfag, norsk og pedagogikk og familie.
Ikke akkurat noe biblioteksystem, og å sortere etter forfatteretternavn er uinteressant for meg. Det viktigste er at jeg selv kan finne fram, og at bøker som hører sammen får lov til å stå inntil hverandre. :-)
1Q84 står nok på toppen av lista - foreløpig.
Disse var ukjente for meg også, men der ga du meg jammen en liten dytt til å bli flinkere til å lese på engelsk. Jeg har lest mest barnebøker og krim i sommer. Har lest Sinnets gitter i flere uker uten å komme meg gjennom den...
Kapelrud sine bøker er oversatt og gitt ut på engelsk.