Har nå pløyd meg igjennom alle 7 bindene. For en serie!! Dette er en magisk herlig reise fra først til sist :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig. Dark Tower er en fantastisk serie. King har jo nylig kommet med en ny bok i serien som heter The Wind Through the Keyhole. Har ikke fått lest den enda, men gleder meg til å begynne. Kan også anbefale novellen The Little Sisters of Eluria som ble publisert i Robert Silverbergs novellesamling Legends. Og hvis du vil ha med deg absolutt alt i Dark Tower serien, så finnes det også en tegneserieversjon. Tror det er Marvel som utgir den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har et hat/elsk-forhold til Kings bøker. Enten klarer jeg helt fint å følge med i hans til tider syke tankegang, andre ganger stopper det helt opp.
Denne serien med bøker har endt opp på begge sider av skalaen, og akkurat denne boka har til gagns havnet på begge sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp ferdig. Den siste delen av siste bok dro seg opp igjen, synes jeg, i store deler av USA-delen synes jeg ikke det har fungert godt disse to siste bindene. Men jeg likte slutten veldig, veldig godt, i likhet med bøkene 2-5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva