Tyder på at det må være en ganske ny og ukjent forfatter. Om den var litt eldre og så spennende som nevnt, er det merkelig at ingen husker den.. Burde ta en prat med din kollega igjen. Hvis den var så god så burde det være mulig å huske noen flere detaljer..
Jeg var på kino og så filmen kvinnen i buret for ett par uker siden. Personen Assad hadde de fått godt fram filmen i hvert fall. Men filmen var grei nok den.
Å ja, han svensken, Lapidus eller noe sånn
John Grisham skriver også mye om advokater, f.eks. Gata advokat.
Mario Puzo har noen bøker med mafiatema..
Ja, Arn er en god kandidat! Men mest ville jeg faktisk reist med Oda! Jeg ble hekta på Kristianiabohemen etter å ha lest flere av Ketil Bjørnstads bøker. Deriblant Oda! Jeg kunne godt funnet tonen med henne! Vi kunne hatt med oss skisseblokk, farger og rødvin :-))
Jeg kastet et blikk inn i baksetet. Tilsynelatende hadde hoften vært utsatt for en spontanhelbredelse. Bagasjen var forsvunnet. Min far var kavaler, han lot ikke damer løfte tungt, bare døtre.
Jeg ville nok hatt det spennende med Gregory David Roberts, alias Greg Roberts..... Han bak Shantaram. Det er mange, men han falt meg først i hu.
Menneskene liker å telle sine bekymringer, men de teller ikke sine gleder.
Fjodor Dostojevskij
Haukene av Stein Morten Lier falt i min smak, det gjorde også Den gode datter av Steffen Jacobsen, Begge bøkene handler om storpolitikk noe jeg godt kan fasineres av.
Min erfaring er at menn leser mye det samme som kvinner, men 17-åringer ofte noe annet enn godt voksne. Så når det gjelder konkrete bøker har jeg ingen tips, men spør dem gjerne om interesser så får du fort en pekepinn.
Når det gjelder tidsbruken tenker jeg automatisk på noveller. Evt at du opplyser om at dette er et bokutdrag og så kan de som finner det interessant låne bøkene etterpå.
De usynlige av Roy Jacobsen og Vi ses i morgen av Tore Renberg ligg begge i "ventehylla". Gler meg veldig til å lese desse bøkene. Elles er eg heilt bestemt på å ikkje lese Songfuglen av Jan Roar Leikvoll! Kanskje litt urettferdig overfor forfattaren, men etter Fiolinane så orker eg ikkje å utsetje meg for denne forfattaren på ein stund... Kan godt tenkast at eg vil lese Hanne Ørstavik si siste bok, har lest fleire av ho tidligare. De håpefulle av Nicolai Houm er eg litt i tvil om. Kritikken til Houm si bok har vore ganske varierande, så den er ikkje øvst på ønskelista mi!
Rart det der, satt akkurat og tenkte det samme. Så stille det har blitt her. Må da gå an å finne på noe som fenger,vi er jo ganske mange. Sett i gang, åpent for alle.....
Så flott at du deler diktet med oss! Vitner om at du var en ganske moden og reflektert ungdom! Har du fortsatt med diktskriving? Tror det skal være en tråd for egne dikt, så har du flere så kom med dem :-).
Jeg liker også den av Sissel Wold best. Samme om noen mener at hun ikke har et nyansert bilde av konflikten. Det jeg synes er underlig oppi det hele, er at de fleste "gazasoldater" jeg kjenner, de re på palestinernes side. og de sier det samme som jeg. Tenk at et folk som har gått gjennom så mye som israelerne har, kan være så kyniske og onde mot et annet folk.
Ramis vei
stemmer fra en krig
av Christian Borch (forfatter).
Cappelen 2005
Og det vi oppfatter som kjærlighet er bare det som passer til vårt bilde av hva kjærlighet er. Vi vil bli elsket slik vi vil elske andre. Alle andre måter gjør oss urolige. Da svarer vi med tvil og mistenksomhet. Vi feiltolker tegnene. Vi forstår ikke språket. Vi anklager. Vi slår fast at den andre ikke elsker oss. Men kanskje den andre bare elsker oss på en særegen måte som vi ikke skjønner oss på.
Fra Wikipedia.
Både enkeltpersoner og grupperinger fra kristenkonservativt- og pro-Israelsk hold har gjentatte ganger kritisert Tveit for å gi en ubalansert dekning av Midtøsten i Israels disfavør.[1] Felleskomiteen for Israel gikk i 2003 så langt som kalle ham en PLO-agent.[1] Samme gruppering gav også Midtøstenkorrespondent Lars Sigurd Sunnanå lignende kritikk.[1] I 1985 mottok han tildels hard kritikk fra israelsk hold - og fra den norske Israel-vennen Leif Røssaak. Kritikken gjald Tveits bok «Nederlag», som omhandlet Israels krigføring i Libanon. Kritikerne mente den var anti-israelsk.[2] Tveit har også mottatt kritikk fra Kristelig kringkastingslag.[3]
Den ”forskningsbaserte” kunnskapen som akademikere av Hilde Henriksen Waages type står for, består i meget grundig forskning i det stoffet som kan brukes mot Israel på den ene siden, og av at man ganske enkelt overser det stoffet som taler til Israels fordel på den andre.
Innen du er åtti år gammel har du lært alt. Du trenger bare å huske det.
William E. Vaughan
Det må være minst 2 personer "tilstede" for å få en krangel. Det beste er å overse, så vil diskusjonen dø ut av seg selv.