Plutselig er diskusjonslista blitt litt kjedelig. Det skjer ikke så mye der....mye lesesirkel, som sikkert er veldig gøy for dem som er med, men jeg ønsker meg mer liv. Og så får man jo ikke mer moro enn det man lager selv, så jeg tenkte å få i gang noe - men er tom for idéer!
Hva kan det bety? Har vi diskutert ALT? Har vi ikke mer å snakke om?
.....hmmmm.....hodene i bløt.....

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 33 svar.

Takk for mange hyggelige svar og forslag på denne tråden, alle sammen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med en tråd der vi bare kan dele alt som er relevant om bøker som vi har lyst å dele? Ala statusene på facebook?
F.eks. Hvis man har kommet over et godt bokkupp, fått en bokgave osv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En "tutti frutti"-tråd? Ja, start den, jeg henger meg på :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker ikke hvem som pleide å starte de, men de trådene med månedens beste bok pleide mange å delta i!
De var ikke direkte morsomme, men interessante og ga endel aktivitet...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var nok jeg, skal ta den opp igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott! Ja, jeg lurte på det om ikke det var deg ;)
Det syns jeg var fine tråder!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg løfter opp en gammel tulle-tråd. Det begynner ganske seriøst, men tar etter hvert overraskende vendinger. Kanskje det bør være litt mer "Prinsesse Ragnhilding" her inne? ;D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som en av de involverte den gang kan jeg opplyse at Prinsesse Ragnhilding viste seg å være skumlere enn først antatt, så jeg holder en knapp på Bendik Rugaasing som et formodentlig sunnere alternativ. (Ja, dette er veldig internt, og nei, vi kom aldri til bunns i noen av disse skapene. Så jeg er fortsatt kun på teori-stadiet. Men jeg savner galskapen(e), det må jeg innrømme. Tusen takk Bjørg, du fikk meg til å vende tilbake til den tråden og mimre over en lav (og kobberfarget) sko.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hva er morsomt? Hva engasjerer? Jeg vet litt, da jeg har starta en del tråder, men de dør veldig fort ut. Lengst levde vel kjell k 's Quiz-tråd, som jeg savner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes ikke trådene må vare så lenge, nødvendigvis, går like greit om det kommer nye temaer og tråder også. Men det er litt kjedelig når topplista domineres av lesesirkler man ikke er med i...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår den, husker godt når Don Quijote, Dickens Og Shakespeare herjet listene, var dessverre ikke med på noen av de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Quiz? Hvordan var den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi lagde litteraturhistoriske spørsmål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forslaget som Ester S kom med var slett ikkje dumt!
Det kan sikkert virke som aktiviteten er redusert, all den dag kommentarane vi skriv på bokomtalane ikkje kjem opp i diskusjonsfeltet.

Men - har du ein god ide så sett i gang! :-) Her er mange som kan bli engasjerte!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er noe som er endret....jeg vet ikke lenger hvor jeg skal skrive om bøker jeg leser, synes nesten ikke man får kommentarer på noe lenger....og det er jo kjedelig...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tror du har rett i at vi kunne hatt mange flere gode diskusjoner hvis kommentarene under bokomtalene kom fram slik de gjorde tidligere. Jeg synes bokelskere har blitt mye mindre spennende etter den endringen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Veldig enig i det du skriver!
Men det vi skriver i diskusjoner under hver bok kommer jo opp, så kanskje vi må bli flinkere til å bruke den funksjonen.....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det kommer opp under hver bok hvis man søker opp akkurat den boka, men det er få av brukerne som gjør det i forhold til alle som ser på diskusjonstrådene. Hvis aktivitet på en bokomtale førte til at denne ble løftet opp og synlig på samme måte som for diskusjonstrådene, ville man nå potensielt mange flere diskusjonspartnere og kanskje få litt mer liv her inne.

Så kan man jo si at alle bør bruke diskusjonstrådene i stedet. Jeg synes at bokomtalene ofte kan gi vel så godt utgangspunkt for en diskusjon hvis de er innholdsrike og gjennomarbeidede. Men det blir også i beste fall bare en dialog mellom de to som ser innleggene.

Ellers er det morsomt om noen drar igang bokleker, quizer eller tulle-tråder her inne :-))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skjønner godt hva du mener og er helt enig!
Jeg prøver bare å få frem at hvis vi bruker diskusjonstrådene kommer det opp både under "Siste sagt" og hvis man viser diskusjonene "som strøm".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette kan da bli gøy - hva med å fortelle hvilke bøker som holder deg våken om natten?

For min del var det krise, jeg var på kurs og hadde glemt boka hjemme. En kurskollega tilbød meg en Shopoholiker-bok, og jeg MÅ ha bok for å få sove. Men denne var så fullstendig tom at det var ikke engang mulig å sovne av den.....

Ellers leste jeg gjennom hele natta når den først boka om steinalderjenta Ayla kom - Hulebjørnens klan - for leeeenge siden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker at jeg leste "Sort messe" av John Dickson Carr i ett langt strekk, men det var gudskjelov ikke om natta....!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja, "Hvilken forfatter kunne du tenke deg å 'tuske i gresset' med?" kunne ha blitt en....interessant tråd, men det hadde nok blitt for useriøst. Og jeg tror kanskje det er der det ligger. At noen av de mest aktive brukerne her helst ser at man holder en viss seriøs og saklig standar, og forsøk på noe annet blir slått hardt ned på. Eller kanskje dette er bokelskernes agurksesong? :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har ikke fått med meg dette med at man må være seriøs og saklig. Hvor står det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det står ingen steder direkte :) Samtidig er jeg faktisk litt enig, i og med at dette er en bokside. Men det er mye fjas man kan få til av en boktråd også! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Tuske"?? Hva er tuske, tro....det må jeg vite før jeg kan svare på den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Hoppe i høyet" ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte meg det, men svarende under gjorde meg usikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan man ikke merke diskusjonen med "useriøs", eller noe? Så kan de som ikke vil, holde seg unna?

Jeg er gjerne med!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi kan jo kalle det lunsj i det grønne? Det ville jeg gjerne ha hatt sammen med Wodehouse, og Jeeves skulle servert oss :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis ikke Jeeves skal spise lunsj med meg, da :-) :-) :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg blei det Charles "Hank" Bukowski. Vi to, i gresset sammen med ei kasse øl, ei svær sjokoladekake og ei uspretta Tallisker. Hank begynner å foretelle om damene. Jeg holder på å le meg i hjel. Skål!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En lunsj i det grønne sammen med George Eliot på plenen foran Arbury Hall, kunne jeg godt tenke meg, og George H. Lewes fikk lov til å være butlerskriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Rart det der, satt akkurat og tenkte det samme. Så stille det har blitt her. Må da gå an å finne på noe som fenger,vi er jo ganske mange. Sett i gang, åpent for alle.....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

WenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud