Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 40 av 44 sitater

Hvis jeg vil se folk streve med å finne seg selv, går jeg bare over til naboen. Han har lett i mer enn førti år og fortsatt ikke funnet noe som helst, i hvert fall ikke noe han vil vedkjenne seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For alt jeg vet, begikk jeg blunderen ved å gå hen og utvikle meg til et dørgende kjedelig menneske i hennes øyne. Til mitt forsvar: Folk flest er dørgende kjedelige hvis du bare gir dem nok tid til å bevise det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det finnes ingen steder å dra når man ikke vil annet enn å bli værende.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Wohlman hadde en intimgrense som strakte seg så langt øyet rakk […]

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Selvinnsikt, mine damer og herrer, er stikkordet her. Selvinnsikt nok til å innse at ens selvinnsikt er begrenset av de skitne, tilsmussede og upussede vinduene vi kaller øyne, lyden av realitetene dempet av isolasjonen og veggene vi kaller … forstanden.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Eller: Han er allerede forelsket uten å ha noen å være forelsket i, det er bare en følelse, en sånn voldsom energi, en iboende forelskelse i ham som mangler adresse og eier, den ligger der parat, klar til å detonere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den natten hadde vi Garden City for oss selv, det var en by satt på pause, ikke en bil i bevegelse, til og med trafikklysene over Stewart/Franklin hang urørlige og tunge. Vi møtte ingen og vi så ingen. Vi trasket gjennom de snødekte gatene, sa ikke så mye store deler av tiden, men det var fint likevel, overraskende fint, en uanstrengt tystnad mellom oss i det blålige mørket, nesten arktisk i fargetonene, og bak oss etterlot vi lange striper av fotspor midt i gaten som morgenens mennesker ville stusse over, med en vag fornemmelse av at noe hadde foregått mens de sov og at de hadde gått glipp av det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg hadde ingenting å rekke. Likevel var tiden et problem. Tid har alltid vært et problem. Den ene eller den andre veien.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hukommelsen er et arkiv med upålitelige ansatte.

Godt sagt! (23) Varsle Svar

Dette kunne vært hvor som helst og jeg mener det på den best mulige måten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaVariosaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgSynnøve H HoelGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliTheaAnniken RøilRandiLailaReadninggirl30LilleviTuridmajaTanteMamieTone HRolf IngemundsenVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAgnete M. HafskjoldHanneReidun Granberg