Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 44 sitater

Dagene deres ser ut som om de har blitt produsert av en ødelagt kopimaskin, kun avbrutt av premature sædutløsninger og månedlig menstruasjon. "

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man kjøper seg ikke et stort hus, en stor leilighet, hvis man vil være sammen. Man kjøper seg en stor bolig hvis man unngå å se for mye til hverandre.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

det vart det året Nixon døde, og Kurt Cobain, med søtten dagers mellomrom: de to sørgegruppene holdt sine møter atskilt;

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva er en immigrant? Jeg skal si deg det: En immigranter ikke noe annet enn en person som først var et sted og som nå er et annet sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis folk brukte halvparten av energien de bruker på å finne strømper som matcher på hverandre i stedet, ville verden være et langt triveligere sted.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Folk flest er dørgende kjedelige hvis du bare gir dem nok tid til å bevise det.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Og vinden, den gufne vinden, den iskalde, rå, irriterende vinden med forakt i kastene, som vrengte alle min barndoms paraplyer til de lignet paraboler som strakte seg mot himmelen og søkte fortvilt etter intelligente meteorologer på andre planeter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"South Central. Nå omdøpt til South Los Angeles, som om navneendringen skulle gjøre sjansene for å bli frastjålet hjulkapslene eller få en Glock stukket ned i halsen nevneverdig mindre..."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"I løpet av noen korte sekunder kunne jeg se det for meg, hele forløpet, årevis inn i framtiden, hvor ulykkelige de ville bli når de innså hvor ulykkelige de var fra før og hvordan deres felles ulykkelighet ikke utlignet hverandre, men bare fordoblet seg og gjorde det vanskelig å holde seg flytende, som to personer som klamret seg til det samme stykket synkende rekved selv om de visst at det bare var stort nok til å tåle vekten av den ene av dem og at høflighet og konfliktskyhet holdt dem fra å nevne det for hverandre, til det var for sent"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det finnes punkter i livet, de blinker om nettene som røde lamper på toppen av høyhusene i flyenes innflygningsbaner over byene, små øyeblikk hvor man kan forandre alt. Men vi forteller oss selv at det allerede er for sent, det er for usannsynlig nå, for lenge siden, det er for risikabelt og det lar seg ikke gjøre. Man sier, jeg skulle selvsagt gjerne og avslutter med naturligvis går det ikke lenger. Jeg burde ha dratt, mens jeg kunne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VariosaKarina HillestadEmil ChristiansenPiippokattaGunillaHarald AndersenIngeborgSynnøve H HoelGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliTheaAnniken RøilRandiLailaReadninggirl30LilleviTuridmajaTanteMamieTone HRolf IngemundsenVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAgnete M. HafskjoldHanneReidun Granberg