Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 67 sitater

Først ville Allan imidlertid smake på et glass til av den vodkaen som det ikke var mulig å uttale navnet på selv når man var edru.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Politikk dreide seg om å sette føttene på riktig sted.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når livet går på overtid, er det lett å ta seg friheter, (...)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og jo mer jeg tenker på det, desto mer synes jeg at vi skal la det være som det er, så skal du se at det blir som det blir, for det pleier det å bli.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Derimot var han ikke enig i at det i sin alminnelighet var slik at det var bedre med sent enn aldri. Hans far hadde for eksempel blitt tilhenger at tsar NIkolai dagen før den russiske revolusjon.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

-Jeg tror jeg er forelsket, sa Benny.
-Jeg vet at jeg er trøtt, sa Allan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"God dag frue, jeg heter Allan Karlsson". Song Meiling tok ikke hånden hans. Isteden pekte hun på en lenestol like ved. "Sitt" , sa Song Meiling. Allan var gjennom årene blitt anklaget for å være alt fra gal til facist, men aldri HUND.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

..Allan våknet og forklarte at han først hadde gått ut for å få seg litt frisk luft, også hadde kommet på at han kunne sove i bilen, siden trappen opp til annen etasje hadde føltes litt tung for de skrantende knærne, det hadde jo vært en lang dag. "Man er jo ikke nitti lenger", sa han.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Jeg er jo allerede treogførti", sa den skjønne. "Det er jo faen meg halvveis til graven".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Huff da", tenkte Allan. Han lengtet virkelig etter noe å spise og en seng. Livet tok på kreftene når han endelig hadde bestemt seg for å leve litt til. Man kunne si hva man ville om aldershjemmet, men han ble i alle fall ikke støl der.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

RandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin Berg