Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 67 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hinduer og muslimer klarte selvfølgelig ikke å bli enige, og i midten satt denne fordømte Mahatma Gandhi med bena i kors og sluttet å spise så snart han var misfornøyd med et eller annet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som barn hadde Allan lært å være mistenksom overfor dem som ikke tok seg en dram når anledningen bød seg. Han kunne ikke ha vært mer enn seks år da faren la hånden på den lille skulderen hans og sa: -prester skal du se opp for, gutten min. Og dem som ikke drikker brennevin. Verst av alt er prester som ikke drikker brennevin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en tigerstripete gårdskatt, en hann, som straks fikk navnet Molotov, ikke etter utenriksministeren, men etter bensinbomben.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tabloidavisene holdt ut lenger. Hadde de ingenting å si, kunne de jo alltids intervjue og sitere noen som ikke skjønte at de heller ikke hadde noe å si.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var rekordresultat for Anglo-Iranian Oil Company. Både England og Iran beriket seg på oljen på det groveste. Mest England, hvis sannheten skulle fram, men det var jo ikke mer enn rimelig, for det eneste Iran bidro med, var billig arbeidskraft. Ja, og så selve oljen, naturligvis.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bare ta det britiske India, som nå var på vei til å falle fra hverandre. Hinduer og muslimer klarte selvfølgelig ikke å bli enige, og i midten satt denne fordømte Mahatma Gandhi med bena kors og sluttet å spise så snart han var misfornøyd med et eller annet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Allan hadde alltid tenkt som så når det gjaldt troen, at når man tross alt ikke kunne vite sikkert, var det liten vits i å gå rundt å gjette.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Derimot var han ikke enig i at det i sin alminnelighet var slik at det var bedre med sent enn aldri. Hans far hadde for eksempel blitt tilhenger av tsar Nikolai dagen før den russiske revolusjon.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
  • Løs oppgaven, sa kamerat Stalin til marskalk Berija. - Eller om jeg skal uttrykke meg tydelig: Løs oppgaven!
    ......................
    ......................
    Har du tenkt å gjøre som jeg sier eller lider du av dødslengsel? sa marskalk Berija. (til angentsjefen)
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas