2015
Favoritt!
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Mat, kokkekunst – og en desperat forelskelse. Max Bergmann (29) driver restaurant i en liten landsby i Frankrike. Han ønsker egentlig ingen spisegjester; stedet holdes i gang av månedlige overføringer fra hans rike far. Den dagen Émilie Blanchet flytter til landsbyen, blir Max for første gang forelsket. Han starter en desperat jakt med alle virkemidler for å erobre henne, samtidig som han blir overbevist om at det må finnes en sjette smak i tillegg til de fem vanlige. Om han bare lykkes i å finne den, vil Émilie få øynene opp for ham. Den sjette smak er en intelligent roman der satiren fra Hermann Kochs Middagen og Muriel Barberys Gourmeten møter det mørke fra Patrick Süskinds Parfymen. Om forfatteren: Tom H. Dalbak (f.1958) er spesialrådgiver i Tekna og har tidligere utgitt fire romaner. Debuten Spinn (2000) er også utgitt i Østerrike. I 2005 kom En by som Drammen og i 2007 Maria med svibel i regn. Forfatteren har fått sin tredje Brakepris – Drammensbibliotekets litteraturpris – for den kritikerroste romanen Den siste bjørnen i Vassfaret (2009). Sagt om boken: Den sjette smak er en glimrende roman om en ung manns besettelse og reise inn i galskapen. Samtidig en morsom satire over dagens matsnobberi." Vilde Lockert Odden, Kulturspeilet
Forlag Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788241910487
EAN 9788241910487
Språk Bokmål
Sider 300
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket