Å nei, det januar igjen!! Jula er over, ute er det mørkt og ingen ferie før påske! Ai ai. Her er noen tips til gode og store bøker som varer ut denne og neste mnd. Kanskje de får våren til å komme raskere også? Lev vel:)


Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Her var det mange gode bøker. Kjøpte selv "Nattog til Lisboa" for noen få dager siden, og gleder meg til å ta fatt på den etter alle de gode omtalene av denne boka. Det kan jo være godt å ha noe bra å lese på hvis en får uønsket besøk av influensaen eller noloviruset.Vinteren er gode lesemåneder samtidig som jeg ser hvor mye lenger sola kommer inn i leil for hver eneste soldag:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg leser også "Nattog til Lisboa" nå. Den er bra. Kunne ønske jeg kunne få lest den uten avbrytelser som jobb og slikt:) Ha en god leseopplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Ha en fortsatt fin tid i Lisboa:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla