Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
En komplett grunnbok for alle som er interessert i sunn mat og en vegetarisk livsstil. Oppskriftene er gjennomgående enkle og lite fettholdige. Det finnes noen grunnoppskrifter som kan varieres avhengig av hvilke råstoffer man har for hånden. Har register, register ordnet etter kategori og oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Dette er «klassikeren» blant vegetarkokebøkene og en uunnværlig grunnkokebok for alle som er interessert i grønn mat og en vegetarisk livsstil. Mat skal være lekker å se på, næringsrik og lettlagd. Rettene i Vegetarisk kokebok oppfyller alle disse tre kravene. Man behøver ikke være vegetarianer for å ha glede av boken og de enkle tipsene om hvordan vi kan leve så sunt som mulig. Redaktør for den norske utgaven er Ingrid Espelid Hovig.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788205276390
EAN 9788205276390
Språk Bokmål
Sider 320
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHar vært skapveggis i noen år, og elsker det. Kjenner at kjøtt byr meg mer og mer imot, og i et perfekt drømmeland hadde jeg bytta bort biffen mot linser og bønner i alle måltider!
Her har jeg samlet noen av vegetarkokebøkene som har gitt inspirasjon.
Men er åpen for tips.Er du en veggisspire eller er en fullvokst grønnsak, så rop ut om gode bøker, da vel! Jo flere gode veggisbøker, jo bedre!* Tjohei!!
For de som vil ha inspirasjon til å levere grønnere i kosten. Her er en liste over vegetar og vegan kokebøker