Det hender av og til. Meste jeg har lest en bok om igjen er 3 ganger. Jeg har ikke lest så mange bøker om igjen iløpet av de siste årene. Kanskje det er mest pga jeg ikke har tid eller at jeg vil stadig lese noe nytt:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En oversikt over bøker jeg har lest denne mnd.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her lister jeg opp boktiler som jeg har slukt iløpet av Januar måned.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Under finner du bøker som jeg har lest i desember 2012. Listen er mer eller mindre for min egen del så jeg kan holde oversikt hva jeg leser i de enkelte månedene.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Under lister jeg opp som forrige måned hvilke bøker jeg har slukt . Kom gjerne med tips hvis noen har det:)


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Under lister jeg opp hvilke bøker jeg har slukt opp i oktober måned.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg! Nettopp ferdig med boka,og jeg likte den godt når jeg kom godt i gang med den. Litt langsom i starten,men etterhvert gikk det bedre:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En lett og enkelt feel-good bok med mange lattermilde øyeblikk. Selvom den er en lettvekter av en bok så er den verdt å lese. Hadde ikke lest såkalt "chic-lit" før jeg leste denne boka her. Så det er en grei start hvis man skal prøve seg på den sjangeren.

Starter kanskje litt tungt men den tar seg virkelig opp etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når søsteren min kom hjem med denne boka så møtte jeg bare lese den. Etter å ventet etter at hun ble ferdig med den tok jeg fatt på denne boka en sen kveld. Jeg ville ikke legge fra meg boka før setningene begynte å bli uklare og søvnen meldte seg. Jeg følte Gunnhild Corwin greide å formulert seg godt i boka og skrev denne er like bra som "Idas dans". Flere ganger tårene falt når jeg leste hennes sterke beretninger og ord.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her også:) Dette var en bok som nesten tok tak i deg fra starten av og ikke gav slipp før slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I utgangspunktet var magi en "ærlig kunst" som ble praktisert av kloke folk.Men det hadde alltid vært et element av svartekunst knyttet til denne aktiviteten

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mennesket på 1500 tallet var mer emosjonelt utagerende ,hadde et svakere superego og mindre kontroll over følelser og drifter en moderne mennesker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Interessant og bra skrevet bok om temaet. Bra at forfatteren fokuserer på en sak. Boka har trigget min nysjerrighet om temaet og jeg skal ikke si bort i fra jeg leser en av bøkene forfatteren lister opp i bibliografien.

Negativt ifht er vel kanskje at forfatteren har det med å gjenta seg ofte,og en del termer blir løst brukt og ikke forklart. Det er jo en fagbok,men enkelte begreper kunne ha vært forklart. Så tror jeg denne boka kanskje kunne fått et bredere leserskare enn studenter o.l

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for hjelpen..så ikke det før nå.=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig rørende,sterk og fin roman som drar deg rett inn i handlingen. Er ganske lettlest og tatiana skriver bra synes jeg. Vanligvis pleier jeg ikke å like sånne bøker med pararelle historier,men denne funket det fint med!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dr. Igor grublet lenge over dette og fant ut at det ikke var så alvorlig.Hun ville betrakte hver ny dag som et mirakel-Hvilket den jo egentlig er,når man tenker på alle de mulighetene som finnes for at det skal skje noe uventet i hvert sekund av vår skjøre tilværelse

Godt sagt! (2) Varsle Svar

hehe,noen som vet hvordan jeg sletter denne kommentaren? Skulle egentlig være på sitat fra boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne boka ganske fort for å være en bok fra Paulo Coelho. Alkymisten var ikke favoritten min,men denne her var bedre. Litt annerledes slutt en jeg hadde forventet meg. Grei og enkel bok som tar for seg et alvorlig tema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

..Og så ler jeg,for det er så latterlig og så fantastisk,og det er ikke mye om å gjøre at jeg begynner å fnise. Hva gjør det vel at jeg er nittitre?Hva gjør det vel at jeg er utgammel og gretten,og at kroppen min er et vrak? Hvis de er villig til å ta med seg meg og min skyldfølelse,hvorfor all verden skulle jeg ikke stikke av med sirkuset?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En enkel og fin roman skrevet av Sara Gruen. Jeg hadde forut sett filmen,så det kan jo være noe av det som gjorde den enklere å leser gjennom. Liker måten hun skifter mellom nåtid og fortid.=) En bok å anbefale til folk som er etter enkel,men fin historie.=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaSaraKarin BergBeathe SolbergLillevigretemorJulie StensethFrode Øglænd  MalminVariosaEvaEllen E. MartolNtotheaTovePiippokattaTine SundalAnniken RøilSynnøve H HoelIngunn SIngeborg GMarit HåverstadMcHempettBjørg Marit TinholtRune U. FurbergEvaTralteLiv-Torill AustgulenHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAkima MontgomeryKnutMTanteMamiesveinVannflaskeHeidi HoltansvarteperStig THarald KTove Obrestad WøienmgePerSpelemann