Meget sterk bok. Manglet en anelse troverdighet for en sekser, men verd å få med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hender jeg leser bøker som nok ikke er beregnet på min aldersgruppe og har stor glede av det. Denne boken derimot, fant jeg svært lite interessant. Intetsigende. Boka forsøkte å formidle undertoner og bakenforliggende forhold, men det fungerte ikke for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var pinlig lesing. Pinlig på forfatterens vegne. Så utrolig trist når rus og fornedrelse er hovedinnholdet i et liv, i tillegg med barn involvert. Attpåtil fikk jeg inntrykk av at hovedpersonen/forfatteren i stor grad var stolt av livsførselen. Trist.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her opplever jeg at forfatteren har klart å fange «det moderne mennesket». Tittelen kommer virkelig til sin rett. Med en gang jeg begynte på boka, tenkte jeg tanker som smålig og egoistisk, helt til jeg stoppet opp «og så meg selv i speilet». Denne boka fikk meg virkelig til å reflektere om livet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tankevekkende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken fungerte ikke så godt for meg. Innholdet kunne definitivt vært ekte, men noe med fortellerstemmen og språket gjorde at den falt igjennom hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Styr unna! Kan ikke huske å ha lest en bok med en så platt historie. Eneste grunn til at den ble lest ferdig og gitt terningkast to var et mysterie som vekket en liten nysgjerrighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenker på alle dere som var på, eller som er berørt av hendelsene på Utøya og regjeringskvartalet, alltid. Hele Norge har dere i sitt hjerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke å anbefale på lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns boka var fantastisk på lydbok. Godt man kan ha forskjellige opplevelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Prøvde virkelig, men får ikke til denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet nesten ikke om jeg tør å si den ærlige meningen min om hvordan jeg opplevde denne boka, da med tanke på både bokas tema og de fantastiske tilbakemeldinger den får av andre lesere. For meg føltes det rett og slett oppdiktet og litt patetisk. Jeg ønsker ikke å fremstå ufølsom, jeg har grått meg gjennom andre bøker og sett skjebnen på nært hold i virkeligheten, men denne fortellingen funket bare ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vakker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig god fortellerkunst. Jeg ble sugd inn i skildringene. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig i din beskrivelse. Forfatteren har klart å fremstille hovedpersonen mer moden og sympatisk etter flere år på nakken. Drivende pageturner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fengslende! Har i julen valgt å høre denne boka for andre gang. Jeg ble igjen sugd inn i fortellingen om Aminata som blir røvet i afrika og gjort til slave. Kirsti Grundvik har en fantastisk fortellerstemme for denne boka. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Naken, ærlig og sår. Alikevel litt kjedelig selv med nydelige skildringer. Skyldes kanskje at livet på en øy er hardt, nakent og kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefales! Også som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Omtalen din fikk meg til å lese boka (høre den på lydbok), ettersom jeg kjente meg igjen i din beskrivelse. Jeg er heller ikke fan av bøker om dystopi vanligvis, men ble svært fasinert av Hunger Games. Nå er jeg akkurat ferdig med Divergent og skal begynne på Insurgent, jeg elsker den første boka og kan ikke vente med å komme i gang med nummer to. Takk :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende krim! Hørte denne på svensk lydbok (roten till det onda), godt driv og spennende plot. God oppleser. Min første bok av Peter Robinson, det blir fler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LailaVivian M.Dolly DuckmgeEivind  VaksvikKarin  JensenMonaBLAmanda AReadninggirl20Ester SHanne MidtsundKaren Ramsvikleser42RufsetufsaTanteMamieSynnøve H HoelMarit HåverstadTone HMerethe SolstadJakobBeathe SolbergRandiAIrene StrømlandIngunnJVeronicagretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn ChristinStine_JRandiRuteressElin FjellheimBkReidun SvenslimoiraHanneBerit RHarald KsvarteperBjørg L.