A couple of years ago, the voluminously lipped sex-minx du jour Scarlett Johansson revealed that she called her breasts 'my girls'. 'I like my body and face,' she said, echoing the thoughts of all but the blind, 'and I love my breasts - I call them "my girls".' Not for the first time in her career*, Johansson had raised a vexed issue. What, exactly, can a grown woman of sense and wit call her tits?

*In Lost in Translation, she presented us with the question, 'Is it ever right not to have sex with Bill Murray during a trip to Japan?', to which anyone with any sense was able to answer, 'No - you must always have sex with Bill Murray when you are on a trip to Japan.'

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler at du både leser og ser Pinnsvinets Eleganse/Pinnsvinets Hemmeligheter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

4:512 - The dream of sex without pain. I dreamt four nights ago of clock hands descending from the universe like rain, of the moon as a green eye, of mirrors and insects, of a love that never withdrew. It was not the feeling of completeness that I so needed, but the feeling of not being empty. The dream ended when I felt my husband enter me.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tårnet av uleste bøker i kroken på rommet mitt.

Haugen


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det samme har skjedd med meg nå - veldig irriterende, vil jo ikke sitte og legge alt inn på ny. Fant du noen gang ut av det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

A person who has good thoughts cannot ever be ugly. You can have a wonky nose and a crooked mouth and a double chin and stick-out teeth, but if you have good thoughts they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og katten selv? Vel, den klarer vi oss uten. Intet behov for katten. Hva skulle vi vel med den? Hvilken katt? Nå tillater filosofien seg å velte seg utelukkende i den rene ånds utskeielser. Verden er en utilgjengelig realitet som det ville være fåfengt å forsøke å kjenne. Hva vet vi om verden? Ingen ting. Ettersom all kunnskap bare er den refleksive bevissthets egen utforsking av seg selv, kan vi be verden dra til helvete.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Før så jeg det som en prinsippsak å alltid lese boken før jeg så filmen - men etter en prat med en venninne som liker å gjøre det omvendte, har jeg endret litt syn på saken. Hun argumenterte nemlig at hun ofte ble mindre skuffet om hun så filmen først, for så å lese boken - det ble som å spare det beste til sist, og gjorde at hun både fikk se en god film, og så lese en enda bedre bok, framfor å lese en god bok for så å bli skuffet av filmen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

And when the universe has finished exploding all the stars will slow down, like a ball that has been thrown into the air, and they will come to a halt and they will all begin to fall towards the centre of the universe again. And then there will be nothing to stop us seeing all the stars in the world because they will all be moving towards us, gradually faster and faster, and we will know that the world is going to end soon because when we look up into the sky at night there will be no darkness, just the blazing light of billions and billions of stars, all falling.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"La den rette komme inn" av John Ajvide Lindqvist. Den eneste vampyr-romanen skrevet på år og dag som virkelig er verdt å sette av tid til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"The Wardstone Chronicles" av Joseph Delaney er gode. Jeg likte også "Cirque du Freak"-bøkene av Darren Shan da jeg var omtrent samme alder som deg, og "Abarat" av Clive Barker (som verdt å nevne også er en utrolig interessant kustner, og har fylt bøkene med egne bilder av figurene).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den kommentaren husker jeg ja. Hadde nettopp kommet hjem fra England, og likte veldig godt at Fry var tilbake på Twitter. Og det er ganske vanskelig for meg å ikke legge merke til en tweet som nevner både House M.D. og Apple-gadgets! :-)

Dem, og "Stephen Fry in America"! Leste en artikkel i the Daily Mail forleden som handlet om hvordan et økende antall mennesker oppsøker lege for å diagnostiseres med bipolar lidelse. Teorien var at kjendiser som Stephen Fry gjorde det å være manisk depressiv til en trend. Det sier vel gjerne litt om dagens kjendishysteri.

Alle boktips er notert, og jeg merker at jeg gleder meg mer og mer til å lese Wilde! Som de fleste Smiths-fans har jeg vel gjerne potensialet til å bli en Morrissey med årene, men jeg liker å tro at det er noe jeg klarer å unngå. En venn av meg mistet omtrent all respekt for han etter at han forlot scenen i Oslo sist sommer, og hadde det ikke vært for at han kom tilbake, hadde nok jeg også det. (Det er ikke særlig artig å betale masse penger for å reise og se favorittartisten sin, for at han så skal forlate scenen etter et par nummer.)

Nei, det har du rett i - da må jeg nesten slå til!

(At jeg kjenner igjen Wilde-sitater er gjerne enda mer bevis på at jeg burde sette i gang og lese han.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Glede over all glede, for en melding! Jeg har slavisk sett på alt jeg kom over av Stephen Fry siden den gang min far først introduserte meg for programmer som Blackadder og A Bit of Fry and Laurie, men ikke kommet på å lese noe av han før nå. Leste nettopp ferdig barndomsbiografien, "Moab is my Washpot", og kan meddele at jeg allerede har satt i gang med "The Liar". (Liker at han lyver fra første side med å påstå at alt i boka er fiksjon.)

Og ja, Oscar Wilde, mannen jeg beundrer uten enda å ha lest noe av han (og må innrømme det er via Morrissey og Stephen Fry fascinasjonen har oppstått): som sagt til Ellen som kommenterte tidligere, sparer jeg han til en gang jeg har et ledig nok tidskjema til å hengi meg fullt og helt til det. Han er inspirasjon bak så mye av verdi for meg at jeg nesten frykter å ikke like, eller verre, ikke forstå tekstene hans.

Jeg har hørt om "Wilde", men ikke fått tak i den enda. Dagen jeg dytter den i DVD-spilleren blir det utvilsomt party!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gleder meg virkelig til å lese både "The Importance of Being Earnest" og "The Picture of Dorian Gray" (som jeg har hatt i et par måneder nå, men ikke turt å lese). Jeg har bestemt meg for å spare dem til en tid hvor jeg ikke har annet som hindrer meg fra å sette meg skikkelig inn i dem, sommerferien antar jeg, og må innrømme: jeg er nesten litt redd for at jeg ikke kommer til å like dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eller rettere sagt, bøker kjøpt i Portsmouth 31 mars.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble lite bøker til meg i år, men jeg fikk i det minste Stephen Frys biografi, "Moab is my washpot". Er en stor fan av Fry, så det skal bli interessant lesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I tiden mellom klokken 16 og 18 er folk aller mest irritert. Det har blitt påvist at sykehusene behandler flere skader påført av menneskebitt på dette tidspunktet enn på noe annet tidspunkt i døgnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er så enig, André Bjerke. En annen på listen min er Edgar Allan Poe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

As he picked up his son, Sam dripped on his coat. With the shell to his lips, Sam slipped down his throat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig, La den rette komme inn er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge. Det er også en fryd at det enda er noen der ute som ikke skriver om vampyrer på den fryktelige Twilight-måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vHarald KDiddiAstrid MartetuhamreLinn Charlotte EdstrømAlice NordliHilde Merete GjessingTina EilertsenMarit HøvdeIngunn SWencheCarine OlsrødJan Erik  OlsenGodemineSissel Karlsen FjeldetThina NordtveitErikiJosefineIrene StrømlandIdaKay NilsenLama Diehl-DahlKaramasov11Dolly DuckFrank Rosendahl SlettebakkenJulie StensethCaroline H HeitmannMartin AasbrennMarit Ilstaderlend kongsvollStine SevilhaugAgnete M. HafskjoldDaffy EnglundagoodtravellerelmeMarianne MKarin BergChrissieMarianne