Slettet nylig alle bokhyllene mine, og da jeg slettet bokhylla ”Skjønnlitteratur” forsvant ca 300 bøker fra boksamlingen min (alle fra den bokhylla). Det har ikke skjedd før.. De andre bøkene havnet bare i Usorterte bøker. Hva skjedde her?

EDIT: Under leseår står det at jeg leste 85 bøker i 2010. Men hvis man åpner lenken er det bare 61 bøker i hylla.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Bøker skal ikke forsvinne fra boksamlingen når man sletter en bokhylle.

Jeg har dobbelsjekket i kildekoden der sletting foregår, og alt ser fint ut der. Jeg har også slettet bokhylle fra min egen boksamling, og ingen bøker forsvant.

Bøkene havnet som du sier i "Usorterte bøker". Kan det være at det var et tall som ikke oppdaterte seg når du slettet bokhylla, slik at det bare virket som at bøkene i den forsvant?

Når jeg åpner lenken til dine leste bøker i 2010, så har du 85 bøker der. Ser du også dette tallet nå, eller er det ennå 61 hos deg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei jeg er ganske sikker på at bøkene ble slettet.. Jeg slettet jo alle bokhyllene, men når jeg slettet akkurat denne hyllen forsvant bøkene. Det var ganske tydelig når totalt antall bøker sank med rundt 2-300.

Jeg måtte legge dem til på nytt, men lesedato og terningkast var fremdeles lagret. Selv om boka ikke var i mine bokhyller lengre.. De som var på ønskelista eller "skal lese" ble jo også slettet, men dem har jeg ikke mulighet til å finne igjen.

Fant ut av "telleproblemet" på bøkene. En bok som var registrert med lesedato var merket som oppslagsverk. Så akkurat det problemet er ute av verden :).

Men mer fremdeles sikker på at bøkene ble slettet altså, jeg hadde masse mer bøker totalt før. De er ikke i ukategoriserte bøker. Sikkert jeg som klusset til noe når jeg slettet akkurat den bokhylla.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det samme har skjedd med meg nå - veldig irriterende, vil jo ikke sitte og legge alt inn på ny. Fant du noen gang ut av det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva