Viser 1 til 10 av 70 omtaler

Hørte denne som lydbok, og det tok sin tid, men det var en morsom bok, og en fin gjennomgang av store historiske hendelser. Masse overraskelser og vendinger både i nåtidsfortellingen og i den historiske fortellingen. Det hele var varmt, sprøtt og uforutsigbart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en fornøyelig bok! Sjelden jeg ler når jeg leser bøker, men denne var festlig. Anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig tullete bok, kanskje litt morsom men det hele var til de grader urealistisk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mjæh. Men sprø og morsom, som filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synd å si det, men jeg synes ikke at denne boka var så bra som jeg trodde den sku være. Jeg hadde hørt mye skryt, blant annet at den var veldig morsom. Vel. Jeg irriterte meg først og fremst over språket i boka. Fortellermåten. Det ødela veldig mye for min del. Boka var heller ikke direkte morsom og jeg skjønte jeg kom til å slite meg gjennom den. Jeg ville fullføre, men avbrøt under halvveis. Hvis noen er intr så selger jeg boka

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hundre åringen som klatret ut av vinduet handler om en gammel mann som havner på gamlehjem. Og når de skal feire 100 års dagen hans, flykter han ut vinduet. Resten av handlingen foregår når 100 åringen er på en utflukt og mye rart skjer. Jeg synes denne boken var veldig morsom og passer for de fleste. Jeg vil gi den et terningkast på 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokanmeldelse
Hundre åringen som klatret ut av vinduet og forsvant
Jeg har lest hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant, som er skrevet av forfatteren Jonas Jonasson. Boken er gitt ut av forlaget Vigmostad og Bjørke AS. Boken er egentlig svensk men er oversatt til bokmål av Elisabeth Bjørnstad. Boken er gitt ut i 2012 og har ca 515 sider. Boken handler om en gammel mann som plutselig bestemte seg for å gå på eventyr, rett å slett å leve live sitt på hundreårsdagen. Dette starter kaos på gamlehjemmet som starter en stor leteaskjon. Jeg synes boken er utrolig morsom og spennende hele veien så jeg ville gir terningkast 5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

noe av det morsomste jeg har lest

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne boken i sommerferien. Jeg har aldri ledd høyt av en bok, men denne var utrolig morsom. En fornøyelse å lese! Kan virkelig anbefale denne :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

JBLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louise