Viser 21 til 29 av 29 omtaler

Det skjedde det samme hver kveld når jeg leste dødslekene, jeg lå og leste før jeg skulle legge meg. Jeg leser to sider til og så legger jeg meg, tenkte jeg. Men så fortsatte jeg og lese mange sider før jeg husket på at jeg bare skulle lese to. Ok to sider til, bestemte jeg meg for igjen. Men det samme skjedde flere ganger før jeg endelig greide og legge den fra meg. Snakk om god bok!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En utrolig spennende og nervepirrende bok. Jeg klarte ikke å legge den fra meg før jeg hadde lest den ferdig, er absolutt å anbefale! Boken er lett å forstå, og er en bok man gjerne kan kose seg med foran peisen. Så hvis du ikke har lest den, så løp og kjøp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vanvittig spennende! Dette er ikke god litteratur, men en glitrende og velskrevet historie. Voldsomt morsomt å lese, i og med at selve skrivingen er godt håndtverk (NB! Jeg leste på norsk - det kan ha noe å si for leseopplevelsen), men ikke bra ut over det, så kjenner jeg igjen alle de grepene som gjøres for å drive historien fremover, lage plottet etc.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I utgangspunktet en historie som det ikke fristet å lese, men ønsket meg triologien i gave på grunn av de gode tilbakemeldingene. Handlingen er jo i utgangspunktet grusom, men det ble skrevet på en måte slik at det ikke ble mer bestialsk og blodig enn det kunne ha blitt. Man kommer lett inn på Katniss, og boken har jo en intens handling som driver en videre fra side til side. Har vinglet litt mellom terningskast 4 og 5, men havnet til slutt på en firer. Jeg er nok i utgangspunktet for "gammel" for boka (37 år) :-)

Jeg har endret mitt terningkast fra 4 til 5. Jeg har nå lest bok nr to etter å ha lest en annen bok i mellomtiden. Og jeg kom rett inn i handlingen. Og ble drevet fra side på side - til boka plutselig var ferdig. En sånn start på en trilogi fortjener mer enn en firer;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat sett filmen og er ikke sikker på om å lese boka kommer til å ødelegge filmen. Noen tanker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et godt eksempel på at man ikke bør slutte å lese ungdomsbøker for det om man har blitt voksen!! Historien i seg selv minner om de dysfunksjonelle fremtidssamfunnene Stephen King har skrevet som Richard Bachmann, tenker spesielt på The Running Man. Selvfølgelig inneholder denne historien også en god del annet. Sidene har løpt kjapt under fingrene, jeg har frydet meg, bekymret meg og følt med Katniss, hovedkarakteren i boka. Handlingene som utspant seg sto levende for meg. Verdiene er på plass, den får en sterk femmer og det er bare en liten anelse dybde som mangler for å få meg til å trekke ut sekseren. God og ukomplisert underholdning! Jeg tar til med oppfølgeren Opp i flammer straks jeg har logget av!!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Denne boka er forferdelig..... Verste boka noensinne...
Dårlig story, dårlig av ALT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IKKE LES DEN!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste denne ut på en dag. Klarte ikke å legge den fra meg. En skikkelig page-turner!
Jeg håper bare Opp i Flammer og Fugl Føniks er like spennende. Gleder meg til å lese de to siste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var veldig i tvil om denne boken var noe for meg, siden den er litt overnaturlig å usannsynlig. Men slukte boka på en dag. Klarte liksom ikke legge den helt fra meg. Skal lese "Opp i flammer" og "Fugl føniks" å håper de er like lettleste å spennende :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas