Vanvittig spennende! Dette er ikke god litteratur, men en glitrende og velskrevet historie. Voldsomt morsomt å lese, i og med at selve skrivingen er godt håndtverk (NB! Jeg leste på norsk - det kan ha noe å si for leseopplevelsen), men ikke bra ut over det, så kjenner jeg igjen alle de grepene som gjøres for å drive historien fremover, lage plottet etc.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du har helt rett i at språket har noe å si for leseopplevelsen. Jeg har lest trilogien på både norsk og engelsk og mener den engelske gjør det utrolig mye mer spennende og innlevende.
Men så er jo de fleste enige om at bøkene er mer egnet for ungdom :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, mulig jeg burde tatt og prøvd meg på engelsk? Er litt usikker ettersom jeg leser en del bøker felles med eldste datteren min (11). Takk for tips uansett. Jeg synes uansett ikke at bøkene (på norsk) har et dårlig språk, det er bare at språket er "ordinært".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveitbandini