Et godt eksempel på at man ikke bør slutte å lese ungdomsbøker for det om man har blitt voksen!! Historien i seg selv minner om de dysfunksjonelle fremtidssamfunnene Stephen King har skrevet som Richard Bachmann, tenker spesielt på The Running Man. Selvfølgelig inneholder denne historien også en god del annet. Sidene har løpt kjapt under fingrene, jeg har frydet meg, bekymret meg og følt med Katniss, hovedkarakteren i boka. Handlingene som utspant seg sto levende for meg. Verdiene er på plass, den får en sterk femmer og det er bare en liten anelse dybde som mangler for å få meg til å trekke ut sekseren. God og ukomplisert underholdning! Jeg tar til med oppfølgeren Opp i flammer straks jeg har logget av!!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Første jeg tenkte på var Stephen King da jeg hørte om handlinga. Jeg skal ærlig innrømme at jeg skaffa meg boka bare for å lese den mtp anmeldelsene, hadde ikke no særlig forhåpninger. Men ble hekta. Løp til byn og skaffa meg nr to, og kjapt etter var den tredje bestilt. Syns de er bra skrevet og en spennende historie. Lever meg helt inn i de. Er riktignok 27 år men, syns de er råbra. Hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste dem på fire dager, alle tre. Og jeg er 35... Disse er rett og slett ikke bare skrevet for ungdom! Tenker jeg vil lese dem om igjen snart, har sett kinoplakatene for film to ute i høst og venter på DVD-utgivelsen. Jeg er ikke noe til kinogjenger, er jo på jobb bestandig, føles det som.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt det er flere som faller for de som er over tenåringsaldern. :-) blir spennende å se film to. Syns enern var ganske grei jeg, selv om ting skjer litt fort. Men er jo som regel sånn med film. Hehe. Merker jeg vil lese de igjen, men får vel vente litt. ;-) har også ei venninde som skal låne de så. :-) må spre de videre. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Disse bøkene er definitivt ikke beregnet på min årsklasse, men jeg kjøpte de engelske utgavene på impuls for et par år siden, og jeg ble fort fascinert av denne historien og karakterene. I natt sleit jeg virkelig med å legge den fra meg. En femmer fra meg også, og Catching fire har jeg allerede begynt på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God litteratur for meg handler om smak, ikke aldersgruppe! Syns toeren var den beste ;) Treeren sto ikke tilbake for den første, men en anelse bak toeren... Fascinerende, rett og slett!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasBjørn SturødBrit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamge