Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 134 bokomtaler

Veldig tydelig at dette er en "gammel" (2002) bok.. Ble til tider litt treg. Men snedig slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En stor bok.. Og veldig mye handling.. Litt vanskelig å følge med inni mellom.. Men godt plott egentlig.. Jeg kan anbefale denne boken..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken får en sterk femmer fra meg.. Velskrevet og overaskende på et vis. Egentlig en stor roman uten alt for mange sider hvis det skulle være et poeng. :) Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er tydelig vis siste boken i serien om Marianne Jidhoff. Jeg har hygget meg veldig med disse 10 bøkene. Litt krim mye romantikk og ellers livet i Stockholm. Lett ferie lektyre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken var rett og slett morsom og hyggelig. Og morsom på en god måte. Trenger du noe som er bare lett og hyggelig og lese har du boken her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I starten tenkte jeg at denne boken var gammeldags og typisk.. lest på en veldig pretantiøs måte. Og det er den jo. Har hørt det før på en måte.. Jeg begynte to ganger på den før jeg bestemte å gi den en sjanse. Og den ble jo aktuell etter hver. For den handler jo om starten på 2. verdenskrig og jøder.. Men både språk og handling er overdrevet høflig og dannet.. altså en smule utdatert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var slette greier... eller en veldig dårlig oversettelse. Men nei, det var dårlig plott rotete presentert persongalleri og bare virrvar. Denne boken kom jeg over ved en tilfeldighet nså bare å glemme. Bruk tiden på en annen bok..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Smått og godt skrevet. Rolig og harmonisk. Gode stemningsbeskivelser fra en gammel ung mann.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er spennende. Nå venter jeg bare på neste. 🫢.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en annerledes bok. Det verste er at jeg kjenner meg en smuuule igjen. Veldig godt skrevet av den unge forfatteren. Hun har virkelig klart å beskrive glemsomheten. Anbefales 😃

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg leser all omtale og resyme av denne boken så lurer jeg på om de har lest samme bok som meg...?? Her står det at boken er "bittersøt" "gripende" "romantisk" osv.
Jeg syns denne boken var rå, hjerteskjerende og grusom. Størstedelen omhandler Tyskernes okkupasjon av Frankrike, og hvordan kvinner og barn klarte å overleve. Barn blir skutt, menn hengt i lyktestolper. Soldatene voldtar og dreper. Renser vekk alle jøder på de grusomste måter. Det er så voldsomt at historien om den unge damen som fører amerikanske piloter over fjellene og tilbake til de allierte, blir nesten borte i all tragedien. Ettersom det pågår en krig i Europa nå er jo denne boken også skremmende aktuell.
Boken er godt oversatt og har lite eller ingen skrivefeil. Det er jo et pluss.. OG.. jeg har blitt interessert i å finne ut mer om okkupasjonen av Frankrike. Var virkelig Tyskerne så grusomme.. !?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er virkelig det jeg vil kalle en "dystopi"... Det ligger en trist og tragisk undertone i boken helt fra starten. Etter som boken starter med slutten på en måte, så vi vet hva som har skjedd. Jeg ble trist bare jeg så boken ligge på nattbordet. Godt skrevet og alt det der, men for meg ble det for dystert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er en drivende god krim syns jeg.. Jeg startet i fei ende med denne serien og "slaktet" bok tre da jeg leste den. Nå tror jeg kanskje jeg må lese den igjen med nye øyne . De to første bøkene er strålende og vil kanskje, bare kanskje, forandre hva jeg syns om nr tre. Men nå håper jeg det vil komme en nr. fire.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken syns jeg var underholdende og spennende. Jeg har lest Selma Falck bøkene i feil rekkefølge. Nr tre var kjedelig mens denne syns jeg var spennende og interessant. Så nå gleder jeg meg til toeren. 🤭

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En litt merkelig bok. Men underholdende nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble litt mye Deverill etterhvert.. men slutten er ganske god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var kjedelig og veldig lite "drivende".. alså treigt. Og en mannlig forfatter med en kvinnelig hovedfigur. ( også en mann vel og merke). Forfatteren har skrevet frem drømme dama si.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var fin hele veien.. Er skikkelig feel good.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne er vært å få med seg.. :) Godt skrevet, akkurat nok humor og gode karakterer..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg var dette bare kjedelig.... En forferdelig hovedperson som man bare har lyst til å "riste". Og et virvar av et persongalleri som rotet seg rundt.. Huff. Jeg leste hele i håp om noe bedre men det hjalp ikke..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RuneNorahAmanda AJan Arne NygaardBertyLisbeth Marie UvaagHarald KMads Leonard HolvikSigrid NygaardStig TTuridmajaChristin SillibakkenEgil StangelandNtotheaCatrine Olsen ArnesenVigdisTralteTor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtKaramasov11Håvard EngeTone Maria JonassenAnn ChristinHilde H HelsethHanne Kvernmo RyeCathrine PedersenArne SjønnesenVannflaskeMarit HåverstadMartinPiippokattaHilde Merete GjessingHilde VrangsagenDemeterJeanetteLars MæhlumStian BråthenGrogretemor