Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 96 bokomtaler

Bare fordervelse, styr unna!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte denne boken på Storytel, den hørtes koselig og fin ut, men uheldigvis falt den ikke i smak hos meg. Heldigvis var den veldig kort, noe som gjorde at jeg hørte hele boken.

Evie gleder seg til å feire jul med kjæresten sin Ed, med masse kos og avslapping, men så får hun vite at søsteren hennes Ruth og barna hennes kommer for å feire jul med dem, noe som da ødelegger det hun hadde sett for seg. Ed mistet faren sin for ikke så lenge siden og bestemmer seg for at han må reise til moren sin og hjelpe hun igjennom julen uten ektemannen hennes.
Evie prøver så godt hun kan for å få en fin jul, julen hennes blir veldig minnerik og er full av overraskelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I denne boken får du to fortellinger den første er The Gift of Christmas av Debbie Macomber og den andre er In the Spirit of...Christmas av Linda Goodnight.

The Gift of Christmas handler om Ashley og Cooper, dem klarer ikke å være i nærheten av hverandre uten å ende opp med å krangle. Ashley har så lenge hun kan huske vært forelsket i Cooper, men hun føler seg ikke god nok for han.

Dessverre så passet ikke denne historien for meg, jeg ble skikkelig irritert på Ashley og Cooper, dem var så slitsomme. Det var så mye krangling mellom dem to. Visst man krangler så mye og ikke kan ha en vanlig samtale sammen kan jeg ikke forstå at man burde være venner en gang, spesielt ikke kjærester. Jeg er glad dette var en liten fortelling ellers hadde jeg ikke lest hele. Dessverre så får denne boken en mindre karakter på grunn av denne historien.

In the Spirit of...Christmas handler om Lindsey som så sårt trenger hjelp på juletregården sin så når Jesse kommer og ønsker å jobbe der selv om lønnen er veldig lav blir hun veldig glad. Det tar ikke lang tid før Lindsey blir glad i Jesse og hans datter og hun setter stor pris på Jesses hjelp. Men Jesse er ikke helt ærlig med hun og han holder på en stor hemmelighet som kan ha store konsekvenser for både Lindsey og juletregården.

Denne historien var veldig vakker. Jeg syns Lindsey virket som en helt fantastisk person så hun var utrolig lett å like. Det var spennende å finne ut mer om Jesses bakgrunns historie og hva som hadde skjedd med han.
Handlingen var veldig koselig, den var kanskje litt typisk, men det gjorde ikke meg noe, jeg koste meg i alle fall mye mer enn med den første fortellingen i denne boken, kunne nesten ikke bli verre så denne historien ble jo skikkelig flott i forhold!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sara og Dalton ender opp sammen i familiehytten til Sara. Dalton er der for å se på den og kanskje reparere litt og for å komme seg unna en blind date.
Sara drar til hytten for å komme seg vekk og kanskje finne noen svar på hva som skjedde der når hun var en liten jente. Hun forventer ikke at Dalton er der og blir meget overrasket når hun finner ut at han er mannen som søsteren hennes ønsket at hun skulle på blind date med.

Sammen får dem åpnet seg opp og snakket fritt uten at noen dømmer dem eller avbryter, noe som gjør dem begge veldig godt.

Dette var en veldig koselig liten bok. Jeg koste meg fra begynnelse til slutt og kunne godt ha tenkt meg en lengre handling. Det var så fint hvordan karakterene kunne hjelpe og forstå hverandre. Jeg likte virkelig godt hvordan boken avsluttet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden ting ikke ble som Cassie skulle ønske, blir hun medlem av Secret, hun prøver å hjelpe Dauphine som sliter med å føle seg tiltrekkende, hun er mer interessert i gamle vintage klær enn menn, men hun føler det er noe i livet som mangler. Dauphine får konfrontere hennes mange frykter og litt etter litt får hun tilbake livsgnisten og hun får et annet syn på livet sitt og seg selv.

Cassie sliter med å komme seg over Will og deres fantastiske stund sammen. Secret hjelper Cassie, men er det nok?

Jeg likte veldig godt denne boken også, syns det var kjekt å følge både Cassie og Dauphine. Jeg fikk veldig lyst til å lese bok nummer tre.
Handlingen er spennende og det er mye som skjer. Det var lett å føle seg igjenn i det Dauphine følte på og jeg syns forfatteren er veldig flink til å beskrive hendelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Teresa har det ikke så bra etter at hun klarte å skade foten sin noe som kan sette en stopp på hennes dansekarriere. Teresa begynner på College mens hun venter på at hun kan dra tilbake til dansingen. Mens hun er på College møter hun på Jase igjen, etter å ha delt et veldig minnerikt kyss med han for mange år siden er det både merkelig og spennende å se han igjen, men Jase er bestevennen til Teresas bror og det kompliserer sakene. Det virker heller ikke som Jase følte det samme som Teresa når dem kysset, eller at han i det hele tatt husker det.

Denne boken ble fort en favoritt, jeg syns handlingen virket så ekte og jeg følte virkelig med Teresa, når ting gikk bra og når ting ikke gikk så bra. Det tok ikke lang tid før jeg hadde hørt denne lydboken ferdig. Handlingen er spennende, veldig morsom og jeg fikk bare lyst til å høre mer og mer.

Jeg hørte boken på storytel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte denne boken på Storytel og dessverre falt ikke hun som leste boken i smak hos meg. Jeg tror boken kunne ha vært bedre om jeg leste den selv.

Boken handler om Ginny som mottar 13 konvolutter fra sin døde tante. Hun får ikke lov å åpne alle på en gang, hun må først åpne den ene og gjøre det som står der før hun åpner neste. Så Ginny drar ut på et eventyr som gjør at hun blir bedre kjent med tanten sin gjennom å oppleve og besøke steder der hennes tante har vært og bodd.

Jeg syns boken var veldig interessant og handlingen ligner ikke noe særlig på noe jeg har lest før så det var kjekt. Som jeg skrev over så syns jeg at personen som leste var irriterende til tider spesielt når hun leste med britisk dialekt, og hun fikk manne-stemmene til å høres ut som alle var sinte og skrek så det var ikke behagelig å høre på, men igjen det har ikke noe med selve boken å gjøre.
Handlingen var ganske spennende og Ginny fikk oppleve veldig mange nye ting, hun var ikke alltid så heldig, men som regel gikk ting fint.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken hørte jeg på Storytel og jeg syns at den personen som leste personen ble stressende å høre på, og jeg slet litt med å følge med i handlingen. Jeg tror denne boken kunne ha vært bedre om jeg leste den eller noen andre leste den høyt.

Boken handler om Jack som tidligere har vært marinejeger og som nå jobber undercover, men det endte ikke bra.
Morgan får seg et stort sjokk når hun finner Jack vandrende naken bak huset sitt. Hun får han inn i varmen, men det tar ikke lang tid før fare banker på døren og Morgan og Jack har nødt å komme seg vekk.

Boken er full av action og spenning, det likte jeg. Personene hadde veldig interessante bakgrunnshistorier. Det var ikke alt jeg forsto så godt og jeg likte ikke så godt hvordan vi fikk innsyn i handlingen av forskjellige personer, jeg syns det hoppet litt for mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om Calla som finner ut at moren hennes Mona har brukt opp alle College pengene hennes og enda mer. Calla drar tilbake til hjembyen for å finne Mona, men hun er borte og ingen vet hvor hun er, men det er tydelig at noen er ute etter henne.
Calla møter på Jackson som jobber i Monas bar. Jackson hjelper Calla med å leite etter Mona og skaffer hun jobb så hun kan samle opp litt penger i sommerferien.

Dessverre syns jeg denne boken skuffet, den virket utrolig langsom til tider og jeg syns ikke innholdet var så alt for spennende. Det var heller ikke så vanskelig å gjette seg til ting som kom til å skje så det ble litt kjedelig. Men boken hadde absolutt sine høydepunkter, men langt ifra så god som bok nummer 1 og 2 i Wait for You serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om Penny som leier ut en del av huset sitt til Henry og Daisy. Første møtet med Henry er langt ifra hyggelig og han virker som en sur gubbe, det blir ikke noe bedre når hun møter Daisy, da Penny har missforstått noe veldig. Men etterhvert som dem blir bedre kjent og julen nærmer seg øker stemningen.

Denne boken falt i smak med en gang og ble fort en favoritt. Karakterene i boken var veldig lett å like. Jeg syns boken ga fra seg en god stemning og den var koselig og ikke minst morsom. Absolutt til å anbefale å lese nå på vinteren før jul.
Jeg leste den på Storytel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en utrolig koselig, fin og morsom bok, jeg koste meg masse med denne boken.

Boken handler om Kyle og Carrie som begge får sparken for det er for mye krangling mellom dem og det går utover de andre på jobben. Så de bestemmer seg for å prøve å komme overens for ingen av dem ønsker å miste jobben sin. Men har problemer med å ikke krangle og kjefte på hverandre. Carrie sier til sjefen deres at dem skal kjøre sammen til en jobbmesse, på bilturen forandrer mye seg, det former seg et bånd mellom dem etter en skremmende opplevelse. Etter å ha vært med hverandre igjennom mye begynner forholdet deres sakte å endre seg. Denne boken viser godt at det bare tar en natt for at mye skal forandre seg.

Veldig fin og koselig, romantisk og spennende fortelling som er til å anbefale alle som liker sånne bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om Lou som ønsker å bli mor, siden hun er homofil trenger hun hjelp for å få det til, hun går på et foredrag og finner en klinikk som kan hjelpe hun. Hun ønsker også å dele eggene sine med noen som ikke har egg og som ønsker å bli gravid.

Cath og mannen hennes Rich har egentlig lagt fra seg tanken på barn når Cath ble kreftsyk og fikk beskjed om at det ikke var mulig for hun. Men nå er Cath blitt bedre og ønsket om å bli mor er blitt vekket i livet igjen og til mer hun tenker på det sterkere blir det.

Så i denne boken får vi en fortelling om disse damene som kan hjelpe hverandre på veien til å bli foreldre.

Om du ikke vet så mye om Prøverørsbefruktning og IVF tror jeg du kan slite litt med å forstå ting i denne boken, det gjorde i alle fall jeg, men jeg syns ikke det gjorde så alt for mye. Boken er ganske spennende og ikke minst rørende, men dessverre syns jeg den ble litt for langsom og kanskje det ble litt for mange personer å følge og litt for mye hopping i tiden, noe jeg forstår godt, men jeg hadde litt problemer med det til tider.
Jeg er glad jeg leste denne boken, men jeg er usikker på om jeg kommer til å lese den igjen eller anbefale boken til noen andre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om Brett som lagde en liste over ting hun hadde lyst til å gjøre i livet, men som voksen hadde hun helt glemt denne listen. Moren hennes tok vare på listen og for at Brett skal arve noe etter moren må hun gjennomføre denne listen. Hun har kun et år på seg og det virker virkelig umulig og mange av de tingene på listen ønsker hun ikke lengre, eller gjør hun?

Boken var veldig fin, men dessverre syns jeg at denne boken virket dårlig oversatt, nå har jeg ikke lest den på originalspråket så jeg vet ikke, men det virket sånn. Jeg tror boken kunne fått i alle fall en terningkast høyere om jeg hadde lest/hørt den på engelsk.
Denne boken har utrolig mye nytting og viktig innhold og den har så rett med at man må gjøre ting man ikke helt tørr og at det ikke er lett eller så enkelt, eller bra i begynnelsen, men at det kan bli bedre etter hvert. Handlingen var fin og jeg koste meg en del. Begynnelsen var veldig langsom og jeg hadde lyst til å gi opp, men jeg er glad jeg ga den en del sjanser for det var verdt det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dylan møter Silas på et helt uventet sted og han dukker stadig opp i hennes liv. Dylan ønsker å hjelpe Silas med problemene hans, hun mener at hun kan forbedre han både som person og som fotballspiller. Vennskapet utvikler seg til noe mye mer til Silas overraskelse.

Boken har en søt handling og man merker fort at Dylan og Silas passer godt for hverandre. Det er ikke så veldig mye som skjer, akkurat passe egentlig. Veldig kjekk liten bok å høre på mens man gjør andre ting som å gå på en tur eller noe håndarbeid. Det var noen ting jeg ikke likte så godt, hissig temperament er jeg ikke noe begeistret for, men heldigvis ble det bare mindre av det lengre ut i historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dallas har endelig begynt på college, men dessverre blir det ikke helt sånn som hun har sett det for seg. Hun føler ikke hun kan gjøre sånne vanlige og dumme college ting for hun er redd for at pappaen hennes skal få høre det, siden han er fotballtreneren på skolen hun går på. Når Dallas møter Carson virker alt perfekt, og når alt virker for bra til å være sant pleier det som regel også å være det...

Handlingen er grei, det er ikke egentlig så mye som skjer, men det er en lettlest bok med helt greit innhold, ikke noe jeg ønsker å lese igjen, eller lytte til, siden det var det jeg gjorde. Dessverre blir det en del krangling mellom Dallas og Carson som jeg ikke helt forstod hvorfor, det kan hende jeg ikke fikk alt med meg siden jeg hørte boken på Storytel mens jeg som regel gikk på tur, men jeg følte at kanskje Dallas virkelig overreagerte, og kanskje det bare var sånn hun var, men det var ikke så kjekt for å si det sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om Avery som har flyttet langt vekk for å gå på college og for å flykte fra det som skjedde på Halloween for 5 år siden. Avery møter Cameron, hun bestemmer seg for å kun være venn med han, men Cam har andre planer. Med tiden blir Cam og Avery bedre og bedre venner og Avery forstår at ikke blir så lett å kun være venn med han.

Denne boken syns jeg var kjempe lettlest, akkurat det jeg trengte. Handlingen og personene er så søt, det er dessverre noe jeg irriterte meg ganske mye over og det lot jeg ødelegge litt. Men boken er virkelig verdt å lese, jeg anbefalte den med en gang til min søster. Om du ønsker en koselig og litt spennende kjærlighets handling så er denne noe for deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Antonella (Nell) er snart ferdig på college, hun føler ikke at hun har fått en skikkelig college opplevelse, så hun skriver en liste over vanlige college ting hun ønsker å få gjort før hun er ferdig på skolen. Det ender opp med at hun gjør listen sammen med fotballspilleren Mateo Torres. Nell og Mateo er stikk motsatt av hverandre, men det kan jo være en god ting for dem begge...

Dette var den beste boken i Rusk University serien så langt. Boken var utrolig morsom og det er et utrolig stort pluss! Jeg likte godt handlingen og personene. Det var en skikkelig artig liste Nell lagde. Jeg hørte denne boken på Storytel og det tok ikke lang tid før jeg var ferdig, jeg satt igjen med at jeg hadde bare lyst til å høre mer og mer. Litt unødvendig drama på slutten kanskje, men men. Alt i alt en skikkelig bra bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handlingen i boken fortsetter der første bok sluttet. Det har blitt en rift i Underworld som fører med seg mye fare, Vokteren av Underworld er i ferd med å slippe løs, så nå må Zedd, Richard og Kahlan prøve å gjøre alt dem kan for å få igjen riften. Det skjer noe veldig uventet så gjør at dem splittes, Kahlan prøver å finne Zedd sånn at dem kan hjelpe Richard, mens Zedd roter seg litt vekk fra det han egentlig skulle ha gjort og Richard blir tatt til en slags fange og må prøve alt han kan å komme seg løs...

Boken er utrolig tykk og dette er dessverre et stort minus for min del. Handlingen er veldig kjekk og spennende, men jeg klarte ikke å kose meg så mye med boken. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror det har noe med at når boken blir så stor så mister jeg fort tålmodigheten min og ønsker bare å lese andre bøker, selv om boken faktisk er bra. Forfatteren har valgt å beskrive alt veldig detaljert og dette er både bra og negativt, det er mye som kanskje er unødvendig å beskrive så veldig detaljert og det gjør boken veldig tykk og at handlingen går ganske sakte om det gir mening.
Jeg likte veldig godt disse bøkene og skulle egentlig ønskt jeg orket å lese store bøker, men konsentrasjonen og tålmodigheten min er for dårlig. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe flere bøker i denne serien, men jeg er glad for at jeg fikk lest disse to. Og jeg har alltid den fantastiske TV serien å kose meg masse med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kost meg mye med filmen og TV-serien før jeg bestemte meg for å lese boken. For meg tror jeg ikke at det var noe dumt, men for andre kan det kanskje ikke være en lur idé.

Boken er ganske stor, noe som ikke alltid er så positivt for meg, med mine konsentrasjonsvansker og lesevansker, men jeg hadde det så kjekt at jeg følte det gikk fort å lese ut boken, jeg koste meg masse!

Boken handler for et meste om Clary som får livet snudd på hodet en dag da hun blir dratt inn i en verden med unaturlige vesener som demoner, vampyrer, varulver og mer. Moren hennes blir kidnappet og hun finner ut at Valentine har moren hennes og er sikker på at Clary har noe han vil ha. Hun blir tatt inn av Jace som er en Shadowhunter og sammen prøver de å finne moren til Clary og bekjempe Valentine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt usikker på hva jeg syns om denne boken. Den var grei, men også litt for langsom og treg, pluss at det var alt for mange forskjellige vinkler man fikk lese fortellingen fra. Fortellingen går i det samme, Zoey og vennene hennes må bekjempe ondskap og mørke, det er greit det, men ikke når det fortsetter og fortsetter. Jeg har blitt lei, men jeg ønsker å lese bokserien ferdig, for jeg er litt nysgjerrig på hvordan det hele ender.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TheaSigrid NygaardMaikenIngunn ØvrebøKine Selbekk OttersenStjernekastFiolKarin  JensenElisabeth BækkenEllen E. MartolBjørg L.Tine SundalIngeborg GmgegretemorAnne-Stine Ruud HusevågWencheOleIngunn SCecilieMarita LoeHegeKitsuneMarianneNoraAnn ChristinAlice NordliHildeE .Marianne MEster SKnutMingar hDagfinn JakobsenJarmo LarsenGro-Anita RoenRufsetufsaEileen BørresenKirsten LundMaren Hjelle CurrieMonica Carlsen