Stone of Tears (Sword of Truth, Book 2)

av (forfatter).

Tor Fantasy 1996 Mass Market Paperback

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (14 terningkast.)

65 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.com

Bokdetaljer

Forlag Tor Fantasy

Utgivelsesår 1996

Format Mass Market Paperback

ISBN13 9780812548099

Språk Engelsk

Sider 992

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 5 2 1 1 1

Bokomtaler

Nei, nå orker jeg ikke mer. Synes det var mye prat i bok en, men nå tar det jo helt av! Folk greier ut og forklarer hverandre ting på et sånt detaljnivå og med så mange repetisjoner at jeg tok meg selv i å begynne å lese avisa mens jeg hørte på. Kjeeeedelig! Takk for seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handlingen i boken fortsetter der første bok sluttet. Det har blitt en rift i Underworld som fører med seg mye fare, Vokteren av Underworld er i ferd med å slippe løs, så nå må Zedd, Richard og Kahlan prøve å gjøre alt dem kan for å få igjen riften. Det skjer noe veldig uventet så gjør at dem splittes, Kahlan prøver å finne Zedd sånn at dem kan hjelpe Richard, mens Zedd roter seg litt vekk fra det han egentlig skulle ha gjort og Richard blir tatt til en slags fange og må prøve alt han kan å komme seg løs...

Boken er utrolig tykk og dette er dessverre et stort minus for min del. Handlingen er veldig kjekk og spennende, men jeg klarte ikke å kose meg så mye med boken. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror det har noe med at når boken blir så stor så mister jeg fort tålmodigheten min og ønsker bare å lese andre bøker, selv om boken faktisk er bra. Forfatteren har valgt å beskrive alt veldig detaljert og dette er både bra og negativt, det er mye som kanskje er unødvendig å beskrive så veldig detaljert og det gjør boken veldig tykk og at handlingen går ganske sakte om det gir mening.
Jeg likte veldig godt disse bøkene og skulle egentlig ønskt jeg orket å lese store bøker, men konsentrasjonen og tålmodigheten min er for dårlig. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe flere bøker i denne serien, men jeg er glad for at jeg fikk lest disse to. Og jeg har alltid den fantastiske TV serien å kose meg masse med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

As you well know, superstition needs no grounding in truth, but once rooted, it grows a strong though twisted tree.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

He knew people held tightly to their doctrines and were close-minded about it. Sister Verna believed what she did and he wasn't going to change it. He had never faulted people for the beliefs they held; he was not about to start now. Such beliefs, true or not, could be a balm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (1) Varsle Svar

På tide med å legge ut nye til salgs/bytte lister siden jeg nettopp har lagt ut 4 ønskelister på tegeserier/Graphic Novels. Har 198 ex for tiden (3. april 2016). I denne lista er det bare skjønnliteratur på engelsk. Hvis det ikke er noen beskrivelse av boka er den kjøpt brukt, enten har jeg kjøpt den brukt eller den er fra den gangen da Bok & Bladmagasinet som jeg jobbet i skiftet eier og ble til Literaturhjørnet og jeg fikk en del bøker som den nye eieren ikke var interesert i.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og Alona syns ikke noe om å sette oss nyttårsforsetter som vi sikkert uansett ikke hadde gjennomført så vi fant ut at vi heller kunne sette oss noen mål for det nye året. Og det første vi gjorde var å skrive ned en liten liste med bøker vi ønsket å få lest i 2016.
Så her er min liste, den virker litt liten men de to første bøkene er ganske tykke med små bokstaver og for meg tar det lang tid å lese sånne bøker. Jeg kommer helt sikkert til å lese andre bøker også, spesielt julebøker når den tid nærmer seg, men jeg ønsket å skrive ned noen bøker som jeg faktisk får lest i 2016.

Les mer og se bilder her


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Blood of the Fold (Sword of Truth, Book 3)" av Terry Goodkind
 • "Chainfire - Chainfire Trilogy, Part 1 (Sword of Truth, Book 9)" av Terry Goodkind
 • "Soul of the Fire (Sword of Truth)" av Terry Goodkind
 • "Debt of Bones (Sword of Truth Prequel Novel)" av Terry Goodkind
 • "The pillars of creation" av Terry Goodkind
 • "Soul of the fire - the sword of truth" av Terry Goodkind
 • "Phantom - sword of truth 10" av Terry Goodkind
 • "Faith of the fallen - a sword of truth novel" av Terry Goodkind
 • "Naked empire" av Terry Goodkind
 • "Temple of the winds" av Terry Goodkind
 • "Confessor - chainfire trilogy 3" av Terry Goodkind
 • "Wizard's first rule" av Terry Goodkind
Alle bokanbefalinger for dette verket