Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 18 av 18 bokomtaler

En veldig bra og viktig samtidsroman. Om å leve i ytterkanten av samfunnets skrevne og uskrevne lover, krav og forventninger. Problematisering av dagens overdiagnostisering av alt og alle som ikke passer i A4-boksen. Gullkorn til ettertanke på rekke og rad her. Dyktig forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gjetter at dette er en debutant, så typisk pretensiøst som dessverre ofte kjennetegner ferske, norske forfattere. Boka var mye rettet mot lesere med tilknytning til Bergen. Trenger ikke nødvendigvis være negativt, men i dette tilfellet skapte dette avstand for meg som leser. Ellers veldig gjenkjennelig lesning om studentlivets fester, flørting og identitetsjakt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åå, så sårt og smertefullt dystert om morsfiguren i denne romanen. Vigdis Hjorth skuffer aldri.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Litt for usammenhengende, rotete og pretensiøst (debutant?). Men innimellom glimt av god flyt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underfundig, liten historie. Litt vanskelig å få tak på, problemene i alle hovedpersonens relasjoner, men språket var så fint, akkurat passe annerledes og uforutsigbart at jeg hele tiden ble dratt med videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka skal bli obligatorisk lesestoff for mine tenåringsdøtre. Liker at han tør å være kritisk og satirisk i all offentlighet til alle disse elendige forbildene mange av dagens influencere er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et lite pusterom og avbrekk fra hverdagens og bylivets rutiner og rytmer.

Lite handling, men dyktige naturbeskrivelser, nesten så man sitter der selv i roen og stillheten langt inne i skogen. Lite vi får vite om hvilken tragedie som har ført personen dit, ei heller hvor og når handlingen finner sted. Men så er det kanskje heller ikke så viktig i denne triste, men også fine historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka hadde et potensiale, mentale prosesser etter ens mor er død. Men ble bare rart og lite troverdig med de erotiske fantasiene (overdose av rumpepuling) klønete flettet inn her og der. Fungerte ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sterk, spesiell og velskrevet bok som setter spor. Sæterbakken evner å sette ord på så mange tanker, følelser og livserfaringer som er så gjenkjennbare. Så vondt, men samtidig godt å lese denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har sovet dårlig og hatt vonde drømmer disse dagene og nettene jeg jobbet meg gjennom denne boken. Så sterkt om menneskers ondskap. Bør leses!

Litt irriterende med alfabetleken forfatter har brukt som virkemiddel. Dette trekker ned. Synes også de virkelige historiene blir mindre troverdige i blant, når det skinner litt for godt gjennom hva som kommer fra forfatterens fantasi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde en vag følelse av å ha lest denne før, etter å ha kommet et stykke uti, og hadde også en vag følelse at slutten ville komme til å irritere meg. Bokelskere.no dokumenterte at jeg faktisk hadde lest den for noen år siden, og ja, slutten ble litt nedtur, sånn enkelt forutsigbart. Men ellers en fin, dyster og sitrende fortelling som godt tåler å bli lest to ganger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fantastisk velskrevet samtidslitteratur, tilfredsstillende dyster sådan. Denne setter spor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste ord i boka så merkelig malplassert at det nesten trakk boka ned til terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forutsigbart, kjedelig, og for enkelt språk og innhold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enkelt språk, forutsigbart og pinlig banalt. Alle klisjeer brukt, simpel humor og middelmådige dialoger.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det var såvidt jeg ga Renberg en sjanse til etter irriterende kjedelige Pixley... og Charlott..., men det er jeg veldig glad for at jeg gjorde, for dette var en gedigen opptur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min nye favorittforfatter. For en sterk og vakker bok!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Typisk amerikansk. Litt som sitcom, eller enkel og overfladisk actionfilm. Pøs på med dramatiske hendelser på hver eneste side, direkte og detaljert, og du sitter igjen med en følelse av at noe forsvant nettopp der. Ingenting er skrevet mellom linjene, det er ingen dybde, og du føler deg ikke beriket, slik andre bøker kan føre til. Men selvfølgelig, underholdende og spennende er det!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Morten JensenTralteMarit HåverstadDanielAstrid Terese Bjorland SkjeggerudCtinakatrineHeidi BBjørg L.TanteMamieIngunn ØvrebøMonimeiReidun GranbergMangosaft45Bente L.Dagfinn JakobsenRuteressKarin BergHilde Merete GjessingConnieLeseaaseMerethe Solstadingar hMonica CarlsenGroGeir SundetGro-Anita RoenLene AndresenmoiraBerit RGrete AastorpIngeborg GRoger MartinsenMagnus Thor HafsteinssonHarald KStjernekastLars Johann MiljeTherese LierTone Hleser42