Tekst som har fått en stjerne av Mats L.:

Viser 1 til 6 av 6:

I mitt epostprogram, Microsoft Outlook finnes en funksjon som heter «Blokker denne avsenderen».

Jeg forstår at det finnes et behov for å beskytte seg mot uønskete, private meldinger her på bokelskere (selv om jeg aldri har møtt problemet selv). Etter min mening er det så mange ulemper med den ordningen som nå er innført, at den bør avvikles og erstattes med en «Blokker denne avsenderen». I tillegg til de momentene som jeg og andre allerede har nevnt, er dagens ordning udemokratisk. Jeg vil tro at mange, spesielt nye bokelskere, ikke får med seg at en bokelsker må «følge deg» for at du skal kunne sende vedkommende en privat melding. Private meldinger er, i de aller fleste tilfeller, en hyggelig og fin måte å knytte kontakter på.

Det er også et alvorlig problem at vi ikke kan kontakte deg, som administrator, privat lenger. Jeg har, som du vel husker, enkelte ganger kontaktet deg om useriøse og gufne profiler, som du straks har fjernet. Også i andre henseender kan vi ha behov for å snakke med deg, uten at denne kommunikasjonen ligger åpen for alle.

Jeg ber deg vurdere nyordningen en gang til. En ordning, som i Outlook, der du etter eget valg kan blokkere de avsenderne som du ikke ønsker meldinger fra, er etter mitt syn en langt bedre løsning. Så kan vi ha gleden av alle de uproblematiske private meldingene – meldinger som følger av felles interesser, men ikke angår alle på dette nettstedet.

Dette med ønske om at bokelskere.no skal fungere så godt som mulig, for så mange som mulig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette er nesten ubegripelig. Jeg har bare lest god omtale av Seierherrene, den ble nominert til Nordisk Råds litteraturpris og har fått et snitt på 4,93 på 378 terningkast her på Bokelskere. Så det var med store forventninger jeg startet å lese boken. Jeg reagerte straks på en merkelig fortellerteknikk som jeg først trodde var en slags kunstnerisk vri som skulle lede til den egentlige fortellingen. Etter noen kapitler skjønte jeg at det er slik boken er skrevet. Usammenhengende setninger med komma etter komma i det uendelige. Eksempelet her er illustrerende: «De kryper oppover en serpentin av en vei som han og brødrene har satt sammen som et puslespill av mange små timer, en nå, en da, under opphold i onnene, fisket eller anlegget, en halv time bare kanskje, som adderer seg og blir et spor av tålmodighet, litt bredere for hvert år, litt fastere, en ny skjæring, en klopp og en fylling i et for bratt lende, ikke noe hurrarop av et grunnarbeid akkurat av den typen han kjente fra anlegget i Namdalen, men så er det da heller ikke Nordlandsbanen som skal gå her, men hest og vogn, tom oppover, med lass nedover, torv fra myrene på den andre siden av åsen, ris, rå bjerk, høy fra myrslottene, kanskje også med et lite menneske på toppen, uten at det skulle stå om livet.» Etter litt over 20 sider ga jeg opp. Jeg vet ikke hvordan reglene for terningkast er her, men tillot meg som førstemann å kaste 1 på terningen etter å ha gitt opp på side 31.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

It is more difficult by far to recapture lost belief than lost love. For lost love, we forgive ourselves. We were different people then. We didn't know so much; we learned by it. But about lost beliefs, we are sheepish, evasive. Nobody is proud once to have been a fool.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kunne ønske man fortsatt kunne redigere bøker man selv har lagt inn i databasen. Det var en veldig nyttig knapp!

F.eks, for en stund siden opprettet jeg en bok i databasen her, og oppdaget først etter at jeg hadde trykket "Lagre ny bok", at jeg hadde glemt å fylle inn oversetter. Og siden det ikke lenger finnes noen rediger-knapp, hadde jeg ikke noe annet valg enn å opprette enda en ny utgave. Og så gjorde jeg selvfølgelig en feil under opprettingen av den også. Men jeg lot det bli med det.. Så fikk jeg heller ha en bok med feil, enn å fylle opp databasen deres med masse replikaer av samme bok.

Så jeg ønsker meg tilbake rediger-knappen på de bøkene man selv har opprettet i databasen!

Godt sagt! (15) Varsle Svar

But this is a truth that applies to the human race and to no particular human race. There is not a person in this court-room who has never told a lie, who has never done an immoral thing, and there is no man living who has never looked upon a woman with desire.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og hvorfor i all verden er ikke denn boka kanon om det skal finnes noe sånt. Steinbra, reflektert og velskrevet. Forklarer kommunistene på trettitallet like godt som solstad forklarer dem på syttitallet. Og spennende.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kristin71Harald AndersenMorten BolstadAnne Helene MoeAnette SRenate BakkenInger-LiseIngvild SGroStian B. HopeTanteMamieGunillaKay NilsenChrissieVidar RingstrømElin FjellheimTorill Elisabeth RevheimTine SundalGro Anita MyrvangÅsmund ÅdnøyLasse MoerChristinaElinBeHeidiGrete AastorpJanne BrovoldBeathe SolbergAjiniakraBertyLibraritas vGunn FalkbäckTonjeMonica CarlsenSolLailaIngrid BrunTove Obrestad WøienLilleviLeseberta_23Hanne Midtsund