Tekst som har fått en stjerne av Elin Ingebrigtsen:

Viser 1 til 20 av 34:

Det er lett å være slem mot en som elsker. Han er forsvarsløs.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Your adventure is your own. No one may ever take it away from you.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

De stængte dørene og rodde bort, stedet var utdød igjen, ingen så efter dem, bare suset fra fossen fulgte dem utover viken

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"En falsk venn er verre enn en uvenn"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En stor historisk roman. Hamsundske dimensjoner.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Puh. Den var spennende. Tåler ikke flere av de på en stund. Men for deg som er glad i krim. Les denne !!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok som både er koselig og trist samtidig som den inneholder mye historie fra tiden etter angrepet på Pearl Harbor. Den handler om et "forbudt" vennskap mellom en kinesisk gutt og en japansk jente i en verden der både kinesere og japanere blir sett på som "den gule fare" og det beste er å være hvit amerikaner. Boka er lettlest. Forfatteren får overgangen mellom nåtid og fortid til å gli lett. Til tider kan det være litt forutsigende. Boka kan absolutt anbefales:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er så enig, så enig! Jussi Adler-Olsen seiler opp som en av mine favorittforfattere! Gleder meg til Journal 64 - om et år har vi den her!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg syns fortellingen var fin, men ikke fantastisk - denne boka er ikke blant de beste jeg har lest.

Men boka fikk meg igjen til å undre meg over hvor mye historiefaget i skolen ikke forteller oss - her fantes jo MASSE som jeg aldri har hørt om! Og det er alltid veldig godt å lære noe nytt :o)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fantastisk drivende plott. Blir bare mer og mer glad i Assad (& Carl)! Adler-Olsen klarer å holde oss på pinebenken i det lengste, og jakten tar stadig nye vendinger. Likevel er det troverdig, og antihelten Carl er igjen klar for nye eventyr (det er vel meldt en fjerde bok her!?)Kanskje blir det noe "24" over de stadige "cliffhanger'ne", men jeg syns fortsatt handlinga er realistisk. Karakterene er ekte, med unntak av Rose/Yrsa, som "rydder opp i siste liten" noen ganger. Uansett vel anvendte timer med nesen i boka!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig med deg syns det var en kjempe gøy bok. Jeg har lest de fleste av bøkene hennes på norsk. Er enda noen jeg skal lese =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den aller første BOF boken min. Den kom som et bilag til INSIDE for noen sommre siden. Hadde ikke som plan og lese den aller først, men så ble det til at jeg åpnet den! Jeg angrer ikke! Den er av de bedre bøkerne jeg har lest, og den har alt en ung jente trenger i sommerferien sin. Den er skrevet på en litt ironisk måte med en god del komiske innslag. Og siden den er skrevet som en mail dagbok er den ekstremt lett og lese!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig intensiv og spennende! Har hjerteklapp enda, bare jeg tenker på boka! Bra skrevet, godt oversetteren fra første bok er tilbake, mye lettere å lese enn bok to, Fasandreperne. Gleder meg veldig til nye bøker fra Adler-Olsen! Kan virkelig anbefales til alle som ikke har dårlig hjerte. Denne kommer nesten opp på nivå med Paganinikontrakten i intensitet og spenning! Og det sier ikke så rent lite!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jussi Adler-Olsen skriver virkelig spennende, umulig å legge fra seg! Dette er tredje boken i serien om Carl Mørk, og alle tre er veldig godt skrevet.Nå er det bare å vente på bok nummer 4 i serien. Kommer desverre ikke på norsk før i 2012!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Utrolig spennende! Umulig å legge fra seg når jeg var kommet halvveis, og da ble klokka halv fire på morgenen før jeg kunne gå til sengs! Men da hadde jeg fått svaret på forsvinningsgåten til Merete, og samtidig begynt å bli bedre kjent med Carl. Han sliter veldig etter ulykken for en tid tilbake, og klarer ikke å oppføre seg helt pent og høflig ovenfor de andre i politihuset. Etter å ha blitt sjef for den nyopprettede avdelingen, og blitt plassert i kjelleren, får han en assistent som viser seg å ha en del egenskaper som kommer godt med i oppklaringen. Disse to gleder jeg meg veldig til å bli bedre kjent med i bok to.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er jeg veldig enig med deg i! Men storyen var god!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

'What do you see in that immense sky?' J. asked. 'Clouds.' 'No,' J. said. 'You see the soul of the rivers. Rivers thath have just been reborn in the sea. They will rise to the sky, and remain there until, for whatever reason, they once again become rain and fall to earth.'

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg likte den også, men syntes parallell-historien var helt unødvendig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fantastisk bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

On the road to Sion, I met a woman
a shepherdess so fair
she spoke these words in a secret whisper Et in Arcadio ego

I traweled east through the red mountains
by the cross and this horse of God Saint Anthony the hermit said, "begone, begone" I hold the secrets of God

In the harvest time I rested
seeking the fruit of the vine
in the midday sun I saw them
blue apples, blue apples Et in Arcadio ego

In the shadow of Mary I found the secrets of God

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadTorill Elisabeth RevheimJulie StensethKnut SimonsenTrygve JakobsenStine_JEster SEileen BørresenBente NogvaGrete AastorpLilleviTonesen81Leseaaseingar hIngunn SVidar RingstrømIrakkAjiniakraGro Anita MyrvangSigrid NygaardIna Elisabeth Bøgh Vigrekjell kOlemgeBjørg Elin NærlandtuhamreBerit B LieTheaJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenKarin BergHanne MidtsundYvonne JohannesenSollillianerBenedicteSissel ElisabethDolly Duck