Synes boka var en hyggelig leseropplevelse. Litt treg start, men tok seg veldig opp etterhvert. Måtte jo bare få greie på hvordan det gikk for Keiko og Henry og slutten var litt "amerikansk", men er jo av og til hyggelig det også. En koslig bok om et alvorlig emne:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg syns fortellingen var fin, men ikke fantastisk - denne boka er ikke blant de beste jeg har lest.

Men boka fikk meg igjen til å undre meg over hvor mye historiefaget i skolen ikke forteller oss - her fantes jo MASSE som jeg aldri har hørt om! Og det er alltid veldig godt å lære noe nytt :o)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Neeei, fortellingen var nok ikke av de beste jeg har lest, men søt og hyggelig :) De historiske omgivelsene var derimot høyst interessante! Her var det mye fakta jeg aldri har fått med meg i historietimene... Helt enig med deg; flott å lære mer om historiske hendelser ved å lese denne typen romaner.

Vil absolutt anbefale boken!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er dette som er så flott med bøker av denne type. Det er kanskje ikke verdens beste litteratur, men de gir oss likevel masse på mange plan. "Saras nøkkel" blir jo diskutert, men jeg synes det er flott at problematikken i den blir tatt opp og får folk idag til å tenke. Der har vi også en historie der samtiden nok skammet seg og derfor har prøvd å skjule historien. Å sette historien inn i dagens situasjon synes jeg var fint. Vi må lære av historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hyggelig lesing ja...(ikke akkurat det med behandlingen av japanerne da), mange tråder på den der her inne...og jeg har litt om den i bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaHeidiIda CharlotteCtinaJulie StensethkriraHeidi BLailaingar hAnniken RøilStian DalbergMarte OnarheimReadninggirl20Morten BolstadTor Arne DahlBjørg Marit TinholtAndreas BokleserEngelinBjarne AashaugGitte FurusethLinn HaugThomas KlakeggAtmanSverreIngunn SHarald KTonje-Elisabeth StørkersenHilde H  HelsethEli HagelundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli SeimTanteMamieToveKarin BergLisbeth Kingsrud KvistenBritt ÅseTorill Elisabeth RevheimRufsetufsaKathrineAjiniakra