En bok som både er koselig og trist samtidig som den inneholder mye historie fra tiden etter angrepet på Pearl Harbor. Den handler om et "forbudt" vennskap mellom en kinesisk gutt og en japansk jente i en verden der både kinesere og japanere blir sett på som "den gule fare" og det beste er å være hvit amerikaner. Boka er lettlest. Forfatteren får overgangen mellom nåtid og fortid til å gli lett. Til tider kan det være litt forutsigende. Boka kan absolutt anbefales:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, den var bedre enn jeg hadde trodd. Det er faktisk 13 ulike tråder på denne. Her er den lengste. Jeg har blogget litt på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaase