Utrolig spennende! Umulig å legge fra seg når jeg var kommet halvveis, og da ble klokka halv fire på morgenen før jeg kunne gå til sengs! Men da hadde jeg fått svaret på forsvinningsgåten til Merete, og samtidig begynt å bli bedre kjent med Carl. Han sliter veldig etter ulykken for en tid tilbake, og klarer ikke å oppføre seg helt pent og høflig ovenfor de andre i politihuset. Etter å ha blitt sjef for den nyopprettede avdelingen, og blitt plassert i kjelleren, får han en assistent som viser seg å ha en del egenskaper som kommer godt med i oppklaringen. Disse to gleder jeg meg veldig til å bli bedre kjent med i bok to.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Enig med deg her! Jeg har aldri lest noe av denne forfatteren tidligere, men jeg er nå snart ferdig med denne her og skal gå rett på neste; Flaskepost fra P. Flott møte med ny forfatter! Er fan av humor og kjappe replikker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Fasandreperne, og er nå nesten ferdig med Flaskepost fra P. Så absolutt en forfatter jeg gleder meg til å lese mer av! Den siste er så spennende at jeg nesten sidestiller den med Paganinikontrakten av Kepler, og det er noe av det aller beste jeg har lest!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fasandreperne kommer før Flaskepost fra P. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler dere å lese Fasandreperne også, jeg skal selv snart igang med Flaskepost fra p.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på med Fssandreperne, holdt på med den i 1 ukes tid. Liker bøkene godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli