BOKA BAK STORFILMEN WORLD WAR Z! Det er bare ti år siden zombiekrigen nesten utryddet menneskeheten. Drevet av et ønske om å bevare historien til de overlevende, begir forfatteren seg ut på en reise gjennom herjede land og ødelagte byer for å kartlegge hvordan det hele begynte. Og, ikke minst, for å forstå hvordan man kan hindre det i å skje igjen. Boka du nå holder er basert på dyptpløyende intervjuer med de som overlevde og spilte nøkkelroller i den ti år lange kampen mot de udøde horder.
Forlag Vendetta forl.
Utgivelsesår 2014
Genre Grøssere
Dette er ei fantastisk bok for zombie-entusiaster. I tillegg er skrivestilen helt annerledes enn det vi er vant med. "Forfatteren" drar rundt for å høre hvordan folk har det etter zombieutbruddet. Dette gjør at handlingen i boka ikke henger sammen på samme måte som i en annen roman, Spennende skrivestil, og spennende historier. Verdt å lese!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket50 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketDenne lista er et lite utvalg på 10 bøker som gir en spennende og til tider uhyggelig stemning. Noen har spor av humor i seg, mens andre er gravalvorlige.
Kort sagt, dette er bøker som setter følelsene i sving.
Nummereringen er tilfeldig.