Vi må snakke sammen!

hvordan du kan gjøre parforholdet ditt bedre

av (forfatter) og Hanne Weie Oddli (forfatter).

Gyldendal akademisk 2009 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (4 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Utgangspunktet for denne boka er at du selv kan ta initiativet til å skape endringer i parforholdet ditt, uavhengig av hva partneren din i utgangspunktet ønsker å bidra med. Det viktigste i livet er hvordan man har det sammen med andre mennesker. Parforholdet er for de fleste av oss den viktigste selvvalgte relasjonen vi har. Når vi går inn i et parforhold tar vi en stor sjanse. Vi risikerer å bli skuffet, avvist eller utnyttet. Likevel tar vi sjansen, i håp om et fellesskap vi ikke så lett kan klare oss uten. Det er denne modige investeringen vi forsøker å beskytte når vi prøver å gjøre noe med problemene i parforholdet vårt. Det står mye på spill når et par har det vanskelig. Forfatterne har samlet noe av erfaringen sin som terapeuter i en enkel modell. Modellen består av fire oppgaver man kan jobbe med når noe er vanskelig i parforholdet: 1) Finn den du ble forelsket i2) Husk at dere er to3) Ta ansvar for ditt eget bidrag4) Ta et valgBoken viser hvordan man kan bruke en eller flere av disse oppgavene i vanskelige situasjoner som man kan komme opp i som par.Forfatterne er psykologer med sammensatt erfaring. De har arbeidet med par, familier, ungdom og voksne med ulike problemer, rusmisbrukere, innlagte på psykiatrisk sykehus og familier som har kontakt med barnevernet.

Forlag Gyldendal akademisk

Utgivelsesår 2009

ISBN13 9788205390881

EAN 9788205390881

Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 2 1 0 0

Du vil kanskje også like

• "Jeg lever et liv som ligner deres - en levnetsbeskrivelse" av Jan Grue
  • "Tett inntil dagene - fortellingen om min mor" av Mustafa Can
  • "De syv søstre" av Lucinda Riley
  • "To søstre" av Åsne Seierstad
  • "Min kamp - sjette bok : roman" av Karl Ove Knausgård
Alle bokanbefalinger for dette verket