En sen novemberettermiddag ankommer Saleh Omar London. Med seg fra Zanzibar har han sin mest dyrebare eiendel, en mahogniboks med røkelse. Tidligere drev han møbelforretning i hjemlandet sitt, han var huseier, ektemann og far. Nå er han asylsøker, og taushet er hans eneste beskyttelse. Samtidig lever Latif Mahmud et stille og ensomt liv i London-leiligheten sin. Når Saleh og Latif møtes i en engelsk kystby, rulles gamle uoverensstemmelser opp. Det er en historie om kjærlighet og svik, forførelse og besittelse, og om et folk som desperat prøver å finne stabilitet midt i all uro.
Utgivelsesår 2021
ISBN13 9788205566781
EAN 9788205566781
Serie Gyldendal pocket
Jeg mistet fort interessen for hovedpersonene her. Det er om fedre og brødre og noen som tar i bruk navnet til faren og en annen far som prøvde å forføre noens bror og det hele blir bare en uinteressant suppe blottet for språklig krydder, et billig familiedrama sendt på formiddagen på NRK2.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketMen tidlig på ettermiddagen dryppet lyset bare ned langs veggene rundt omkring og glødet tynt og grått på trappen. Han sto i den våte stråleglansen fra dette ettermiddagslyset,