Det nygifte paret Eva og Frederick Hamilton reiser fra Liverpool til Australia i 1894. Mange år senere foretar Olivia Hamilton den sammen reisen, men under svært forskjellige omstendigheter. Hun er sliten etter morens dødsfall og etter erfaringene fra et krigsherjet London, og nå er hun tilbake i hjemlandet for å finne sannheten om familien sin. Til dette trenger hun hjelp av søsteren Irene, som alltid har mislikt Olivia sterkt. Olivia er fast bestemt på å komme til bunns i familiens mysterier, og kaster seg ut på en ferd hun ikke har noen anelse om hvor vil ende.
Forlag Piatkus
Utgivelsesår 2004
Omtalt sted Australia
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket51 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHar forundret meg hvor mange det egentlig er. Dette er bare et utvalg av alle jeg har snublet over.