Stor kokebok for større og mindre husholdninger

kokning, bakning, syltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost, menyer, anretning

av (forfatter).

Familieforl. 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (4 terningkast.)

33 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, slakting, utallige oppskrifter samt riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer gjennom tidende. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.

Bokdetaljer

Forlag Familieforl.

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788282140775

EAN 9788282140775

Språk Bokmål

Sider 806

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

33 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Legeplanter - 315 arter i farger" av Dieter Podlech
  • "Hos oss i Moskva" av Jahn Otto Johansen
  • "Den store middelhavsmat kokeboken" av Ann Høydalsnes
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Vår fantastiske hjerne" av Espen Dietrichs
  • "Tanums store rettskrivningsordbok" av Boye Wangensteen
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "De nye krimheltene - 12 noveller og et intervju" av Nils Nordberg
  • "Kortene på bordet" av Finn Gustavsen
  • "Århundrets hvem hva hvor"
  • "Den store ml-boka - norsk maoisme sett nedenfra" av Jon Rognlien
  • "Engelsk blå ordbok - engelsk-norsk/norsk-engelsk" av Vibecke Haslerud Steenfeldt-Foss
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver