Omtale fra forlaget
820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, slakting, utallige oppskrifter samt riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer gjennom tidende. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.
Forlag Familieforl.
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788282140775
EAN 9788282140775
Språk Bokmål
Sider 806
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
33 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!