Stor kokebok for større og mindre husholdninger

koking, bakning, syltning, råsyltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost og dietkost, menyer, anretning

av (forfatter).

Aschehoug 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (4 terningkast.)

33 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne klassiske kokeboka inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, hermetikk, sykekost, menyer og anretning. Har register. Dette er et uforandret opptrykk av 1952-utgava av boka.

Omtale fra forlaget

Denne klassiske kokeboka inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, hermetikk, sykekost, menyer og anretning. Har register. Dette er et uforandret opptrykk av 1952-utgava av boka.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788203228711

EAN 9788203228711

Språk Bokmål

Sider 890

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

33 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Legeplanter - 315 arter i farger" av Dieter Podlech
  • "Hos oss i Moskva" av Jahn Otto Johansen
  • "Den store middelhavsmat kokeboken" av Ann Høydalsnes
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Vår fantastiske hjerne" av Espen Dietrichs
  • "Tanums store rettskrivningsordbok" av Boye Wangensteen
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "De nye krimheltene - 12 noveller og et intervju" av Nils Nordberg
  • "Kortene på bordet" av Finn Gustavsen
  • "Århundrets hvem hva hvor"
  • "Den store ml-boka - norsk maoisme sett nedenfra" av Jon Rognlien
  • "Engelsk blå ordbok - engelsk-norsk/norsk-engelsk" av Vibecke Haslerud Steenfeldt-Foss
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver