Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne klassiske kokeboka inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, hermetikk, sykekost, menyer og anretning. Har register. Dette er et uforandret opptrykk av 1952-utgava av boka.
Omtale fra forlaget
Denne klassiske kokeboka inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, hermetikk, sykekost, menyer og anretning. Har register. Dette er et uforandret opptrykk av 1952-utgava av boka.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788203228315
EAN 9788203228315
Språk Bokmål
Sider 890
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
33 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!