Snekker Andersen elsker julen mer enn noen annen høytid, og gjør alt for at familien skal oppleve ordentlig jul hvert år. Men denne julen går ikke helt som planlagt.
Forlag Egmont Kids Media Nordic
Utgivelsesår 2022
Jeg veit jeg banner i kjerka nå - sønnen min på fire elsker denne historien, han må dog ha versjonen med svenske Jens Ahlbom sine tegninger, må si meg enig - Ahlbom har virkelig fanget norsk jul!
Se alle bokelskere som følger dette verketHer er en liste med bøker som handler om jul eller på en eller annen måte får meg i jul/vinterstemning. Noen leser jeg i hvert år, andre ikke:) Ha en fin førjulstid.
Advent og jul er full av ritualer. Eg har, i tillegg til spesiell musikk, nokre bøker som må fram kvart år. Nokre les eg om att frå perm til perm, andre les eg bare deler av. Boka "Kristusfigurasjoner" av Edvard Hoem fann eg ikkje, men den er blant dei som skulle vore med.
Her skal jeg legge inn bøkene jeg kan krysse av på listen etterhvert