Her er en liste med bøker som handler om jul eller på en eller annen måte får meg i jul/vinterstemning. Noen leser jeg i hvert år, andre ikke:) Ha en fin førjulstid.


Godt sagt! (30) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Fantastisk - og så 24 bøker....Du er meg en fin julejente, Marianne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å takk og takk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for denne listen;)) Her fikk jeg ideer til gaver til mine tantebarn. Pleier alltid å gi dem hver sin gave på morgenen, på julaften, så de (og vi voksne) har litt å gjøre sammen før kveldens "klimaks." Får alltid spørsmål om det blir morgengaver i år også, og det gjør det jo. Koselig med litt avveksling til TV-en. God jul, selv om det er i tidligste laget å si det allerede nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei du. Ja det er vel i tidligste laget for selve listen også:)Hyggelig å høre at du fikk noen tips. Er veldig gla i jula, og har alltid bøker og filmer på planen hele desember. Kos deg i førjulstiden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åhh her var det mange herlige julebøker! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei:) Ja ikke sant! Litt tidlig med listen, men det er fint å ha noe å glede seg til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, dette var på tide spør du meg! Nå er det jo snaaart jul! :D Jeg har ihvertfall en enorm julestemning, og denne lista gjorde meg bare enda mer klar for å bli ferdig med dumme eksamener og kose meg med julebøker! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja da er du som meg:) Bare en drøy uke til startskuddet nå. Ha en fin førjulstid!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I like måte! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa