Her er en liste med bøker som handler om jul eller på en eller annen måte får meg i jul/vinterstemning. Noen leser jeg i hvert år, andre ikke:) Ha en fin førjulstid.


Godt sagt! (30) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Fantastisk - og så 24 bøker....Du er meg en fin julejente, Marianne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å takk og takk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for denne listen;)) Her fikk jeg ideer til gaver til mine tantebarn. Pleier alltid å gi dem hver sin gave på morgenen, på julaften, så de (og vi voksne) har litt å gjøre sammen før kveldens "klimaks." Får alltid spørsmål om det blir morgengaver i år også, og det gjør det jo. Koselig med litt avveksling til TV-en. God jul, selv om det er i tidligste laget å si det allerede nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei du. Ja det er vel i tidligste laget for selve listen også:)Hyggelig å høre at du fikk noen tips. Er veldig gla i jula, og har alltid bøker og filmer på planen hele desember. Kos deg i førjulstiden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åhh her var det mange herlige julebøker! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei:) Ja ikke sant! Litt tidlig med listen, men det er fint å ha noe å glede seg til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, dette var på tide spør du meg! Nå er det jo snaaart jul! :D Jeg har ihvertfall en enorm julestemning, og denne lista gjorde meg bare enda mer klar for å bli ferdig med dumme eksamener og kose meg med julebøker! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja da er du som meg:) Bare en drøy uke til startskuddet nå. Ha en fin førjulstid!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I like måte! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Rune U. FurbergsomniferumAud- HelenTine SundalSynnøve H HoelMartinenHilde H  HelsethTrineLivErikJan Erik  OlsenAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitsveinTralteTanteMamieHarald KMarianne KesselMari Nordø LommelunGunillaRufsetufsaIdaBjørn BakkenNeda AlaeiIngunn SHarald AndersenStjernekastLailaSimen "Boktimmy" IngemundsenBirkaBente NogvaIngunn ØvrebøLibraritas vLisbeth Kingsrud KvistenInge KnoffJan Arne NygaardNina J.B.Beathe SolbergBjørg L.Dagfinn Jakobsen