Fra en nær fortid, da det snødde på julaften og facebook var sf!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne er tradisjon hjemme hos oss i jula. Ingen jul uten Snekker Andersen og julenissen. Tradisjoner er for meg veldig viktig i akkurat juletida. Resten av året får være som det er, men jula er viktig. Snekker Andersen og julenissen, og Tre nøtter til Askepott, og aller helst minst en halvmeter med snø utenfor (gjerne lavende ned mens man sitter å ser sine barndoms programmer på tv med julestrømpe og kakao med krem i)...det er nesten som jeg gler meg til jul allerede ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

har akkurat samme juletradisjon som deg, ang hva som MÅ ses på tv. resten av dagen er uten tv, men snikker Andersen og 3 nøtter til Askepott er et must! Og ja: klart man gleder seg til jul :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum