Omtale fra forlaget
«BESTE NORSKE KOKEBOK 2013» – kåret av Aperitif og Norli. «ÅRETS BESTE KOKEBOK» – kåret av NRK og kokkene Stieg Juelsen og Steffen Engelhard. Lise Finckenhagen har en mesterlig evne til å kombinere og balansere smaker, og i det norske kokkemiljøet er hun anerkjent for å være den som utvikler de aller beste oppskriftene. Hun utvikler smaksopplevelser av de helt sjeldne, samtidig som hun liker å gjøre ting enkelt. Det Lise er aller dyktigst til, er å bake kaker. Slikkepott byr på nærmere 100 delikate og fristende oppskrifter på kaker, paier, terter, muffins og mye annet bakverk. I tillegg byr Lise på flere nyttige basisoppskrifter, gir deg gode råd om ingredienser og utstyr, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Hun forteller også historiene bak mange av kakene, og byr på morsomme anekdoter om alt fra nøtter og sjokolade til kjevler og slikkepotter. Hver enkelt kake er fotografert av Norges beste matfotograf, Christian Brun. Boken inneholder en lang rekke steg-for-steg instruksjoner i tekst og bilde. Alt er enkelt og grundig beskrevet - dette kan alle få til!
Forlag Font
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788281692657
EAN 9788281692657
Språk Bokmål
Sider 291
Utgave 1
Tildelt litteraturpris Beste norske kokebok 2013
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHer er fagbøker jeg hadde glede av i 2013. Noen av titlene har omtaler.
Jeg har laget en samling av kokebøker skrevet av norske matbloggere! Om du vet om noen som mangler, kan du tipse om de her! Kokebøkene spenner fra oppskrifter på juice til gjærbakst, søndagsmat og kreative matpakker.