Barcelona, sommeren 2003. Tre lik dukker opp i rask rekkefølge, med et kryptisk alfabet risset inn i huden og tungen skåret ut. Morgenen etter sankthans, etter å ha feiret den vellykkede premieren på teaterstykket hun er stjerne i, blir Natalia Hernández funnet død på trappene foran den store katedralen.
Barcelona, vinteren 2014. Den unge amerikanske bokforskeren Anna Verco, ankommer Barcelona på oppfordring fra den pensjonerte kriminalinspektøren Emaunel Fabregat. Sammen forsøker de å sette sammen bitene av mysteriet omkring mordene. Anna oppdager en forbindelse mellom Natalia Hernández's død og et gammelt manuskript som stammer fra før Kristi fødsel, skrevet på språket til hekser og sannsigersker. Hver side inneholder en kodet melding, og hver eneste tråd leder henne dypere inn i labyrinten.
«En kombinasjon av intrigene fra Da Vinci-koden og mystisismen fra Carlos Ruiz Zafons bøker ... Dette er en fengslende fortelling, der alle detaljer teller.» Financial Times
«En triumf av en debut, av en ung forfatter med en utrolig fantasi.» The Times
«En perle av en thriller, og med høyt kunnskapsnivå.» The Guardian
Utgivelsesår 2016
ISBN13 9788202492922
EAN 9788202492922
Serie Anna Verco (1)
Genre Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket20 bokelskere følger dette verket.