Harald, Siv og barna deira er på hytteferie i Danmark saman med ein vennefamilie for femte året på rad. Siv tenker stadig på han ho trefte i fjor, og Harald fattar interesse for Lillian i nabohytta. Romanen utforskar relasjonar, kjærleik og lykke i kvardagslivet på fleire plan.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2008
Omtalt sted Danmark
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketLyden av kofferten som Lillian drar etter seg langs den gruslagde veien bort til hytta, fortel Siv at Lillian ikkje er redd for å ta plass. Siv ville ha bore kofferten, uansett kor tung den var.
Eg mistar han , tenker ho. Det er for seint. Han håner meg med dette , framfor alle.
Eg mistar han , tenker ho då. Det er for seint. Han håner meg med dette , framfor alle.